Csak szerintem túl szigorúak? 14/L
Figyelt kérdés
félévben nagyon rossz lett a bizim de nem csak nekem. Anya kiszokott engedni hétvégén ha apa épp dolgozott. De multkor nemértem haza időben és aztmondta apunak hogy hétvégén csavargok és nemjárok időre haza és nem bír velem és anya szerint sokat feleselek meg multkor picit részegen jöttem haza. Apu annyira mérges lett rám mikor anyu mindenről kitálalt neki hogy úgy megvert hogy foltok is maradtak a hátamon. Mindennap felekl mondanom a leckét és iskolába reggel visznek és jönnek értem. és a szobámról is levették az ajtót hogy lássak hogy mit csinállok nehogy kiszökjek hétvégén az ablakon. Nemtúlzás ez kicsit? És amint nemcsinállok meg valamit minnya jön apa és megver. Ez szerintem már nagyon túlzás. Mit tegyek? elszeretnék költözni a nagymamámhoz inkább2012. máj. 5. 18:16
1/41 anonim válasza:
Megver?! Nincs ajtód?! Hát ez nem kicsit bizarr. Megértem, hogy nem érzed jól magad. Itt csak az segíthet ha mgbeszélitek a dolgot.
2/41 A kérdező kommentje:
apa elég szigorú és anya régebben sokat falazott nekem. De most anya kiborul és mindent elmondott apunak erre föl lett ez a nagy szigor. Apu aztmondta hogy nemfogja hagyni hogy 14 évesen 7től tovább kint legyek. És amind hazaérek megfújat alkohol mérővel hogy nem e ittam alkoholt.
2012. máj. 5. 18:27
3/41 A kérdező kommentje:
és aztmondta hogy ha az évvégi bizimben lesz 4es akkor erre a szigorra számíthatok egész nyári szünetben is.
2012. máj. 5. 18:28
4/41 anonim válasza:
" ha az évvégi bizimben lesz 4es"
Ha már valamiből 4-es leszel mérgesek lesznek ?
5/41 anonim válasza:
Mert ha még 2-es lennél megérteném,de így. Viszont én valamilyen megértem a szüleidet,de azért nem kéne még mindig ütni verni a gyereket.
Habár ha eddig falazott anyukád neked,meg gondolom régen inkább szavakkal dorgáltak meg,nemde ?
Ha az akkor nem vált be,ne is csodálkozz azon,ha most keményebb dolgokhoz folyamodnak,habár ezeknek a kemény dolognak is van egy határa !
6/41 A kérdező kommentje:
régebben elnézték de aztmondták hogy most nemlehet. Tudom sok rosszat csináltam mostanában de ennyire nemkéne büntetniük
2012. máj. 5. 18:34
7/41 A kérdező kommentje:
anyu elmondta azt is apunak hogy lefeküdtem a barátomma. Azon is nagyon kiakadt. Nemengednek bulizni és jóformán sehova. Már nagyon nembírom. Anyutól nemvártam ezt hogy ennyire kitálal apunak
2012. máj. 5. 18:37
8/41 anonim válasza:
hát ... 14 évesen részegen mész haza meg dugogadsz ... persze tényleg gáz hogy megvernek meg nincs ajtód ... ne érezd azt hogy csak ők a rosszak, te is ludas vagy
9/41 anonim válasza:
Tulajdonképpen ebben szerintem anyukádnak van igaza,hogy elmondta apukádnak. Egyébként mi a fészkes fenéért feküdtél le 14 évesen a barátoddal ? Teljesen jogos itt a szülök felháborodása !
10/41 anonim válasza:
A verés kicsit túlzás, de olvasd már vissza, hogy milyen vagy. Az én olvasatomban nagyon is rászolgálsz a szigorra, és egy pillanatig se csodálkozz rajta. Ha majd lesz egy rendes állásod, saját otthonod, gyereked akkor gondolkozz el azon, hogy vajon ha hagyják a szüleid, hogy elfajulj, akkor is meglennének ezek? Azt gondolom, hogy kapd össze magad, és bizonyítsd be, hogy rászolgálsz a bizalomra. Ettől leszel felnőtt és nem attól, hogy iszol és henteregsz a pasiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!