Csak szerintem túl szigorúak? 14/L
Nem értek ugyan egyet azzal, hogy megvernek, de úgy gondolom rászolgáltál. Talán ha az elejétől kezdve őszinte vagy, kevesebbel megúsztad volna.
Nem jársz időben haza, ráadásul este/éjszaka gondolom, annyira részeg vagy, hogy más meglátszik rajtad, és lefeküdtél 14 évesen a barátoddal.pff...Gratulálok! Nem csoda, hogy eljátszottad a bizalmukat.
Mondjuk tedd azt, hogy nem fenyegetőzöl, meg ígérgetsz, hanem bizonyítasz. Mondjuk tanulsz, hogy meglegyen az átlag, nem szöksz ki, és megcsinálod, amit kérnek. Úgy sokkal hamarabb fognak engedni.
Az állítólagos barátaidról meg annyit, hogy ha fontos vagy nekik, akkor felhívnak, esetleg el is mennek hozzád, ha már te nem mehetsz ki. A fiú, aki annyira tetszik, az meg keresni fog, ha kellesz neki. Mellesleg az akivel lefeküdtél, az egy másik, vagy ez az, de csak tetszik és nem is a barátod? Nem is tudom mi erre a jobb válasz...
És amúgy elhiheted ha a nagymamád tud mindent rólad, 99,99 százalék, hogy ugyanúgy nem támogat mint a szüleid. Egyébként pedig hazudhatsz neki. Úgy, ahogy apukádnak tetted ki tudja mennyi időn át.
15/L
tegnap 19:46 vagyok
nem négy hanem 14.. :D
Először is tanulj meg helyesen írni!Tudod feltalálták a SPACE gombot,a mondatvégi írásjelekről nem is beszélve.Ha már egyszer elengedtek PIÁLNI , meg megengedik ,hogy legyen barátod,akkor legalább tanulj már jól.
Másodszor szerintem elég gáz,hogy 14 évesen iszol,és lefeküdtél a barátoddal.Együtt vagytok még?
Mi az,hogy apukád előtt titkolózol? Anyukád még falaz is neki? Esetleg megzsaroltad? Mert egy normális szülő nem hazudik a férjének.Kiszöksz? Hát,teljes mértékben megértem a szüleidet,és az ő pártjukat fogom.Szerinted mi lesz belőled 4 év múlva? Fested magad? Egyébként meg ha már anyud falaz neked,akkor legalább tiszteld meg annyival,hogy hazaérsz időben,és nem pofázol neki vissza.Elvégre ő tanított meg mindenre.Apukád nem kérdezte meg régebben,hogy mit csináltál aznap? Vagy hazudtál neki róla? Ő tart el,belegondolhatnál.Ja,és a 'haverjaidra' vagy a 'barátnőidre' meg nagyon büszke lehetsz.Szerintem elég beképzelt lehetsz,ahogy leírtad magad.Hányszor feküdtél le a barátoddal? Amúgy meg miért kell majmolnod a 'barátnőidet'? Divatból piálsz?Divatból van pasid? Hát,nagyon gáz vagy! Buksz valamiből? Ha igen,miből? Amúgy,szerinted a mamád (tegyük fel) 75 évesen majd meg fogja engedni,hogy egész nap kint lófrálj az utcán,meg piálj? El vagy tévedve kicsi lány.Mikor fekszel le aludni,és mikor kelsz?
Lássuk be,anyukádék is hibásak,hogy eddig engedték ,hogy elfajuljanak a dolgok,DE,nem minden a nevelésen múlik.
Nézzünk engem,nem vagyok egy minta diák,4.46-os lett a félévi átlagom 8.osztályban.Van barátom,de ennek ellenére jól tanulok,nem beszélek vissza a szüleimnek.Nem vagyok egy házi tündér,de ha valamire megkérnek,teljesítem.Napi pár órát gépezek,de 10 órakor este lefekszem aludni.Követek el én is hibát,de nem olyanokat,mint te.Ja,és tudok helyesen írni.Hidd el,nagy előny az életben;)
Kérdezz meg másokat,hogy nekik milyenek a mindennapjaik,akár itt gyk-n.Ne a barátnőidet kérdezd,mert őket ismerjük már.Persze,lehet,hogy a többség olyan lesz mint te,hisz mostanság ez a 'menő',de azért lesznek NORMÁLIS tinik is.
14.L
Kedves utolsó!
Büszke lehetsz magadra,hogy 14 évesen ilyen érett gondolkodásod van.
Te meg kérdező tanulj az utolsó válaszából.
tegnapelőtt 18:53 vagyok
Köszönöm.:)
Igen,lehet,hogy hibáztam,elvégre senki sem hibátlan,de azért próbálok odafigyelni,és Neked is köszönöm:)
14.L
Nem nagyon tudok újat mondani már neked, sem másnak, de azért újabb példát akarok bemutatni arra, hogy vannak még normális tizenévesek. Volt a köreinkben olyan, hogy 13 évesen már nem volt szűz a csaj, minden hétvégén részeg volt, bulizni járt, és nem szóltak neki érte. Saját fülemmel hallottam, ahogy mesélt dolgokat. Nekem ez nem hiányzott, és mégis állandóan engem közösítettek ki a legtöbben, mert nem vagyok "menő", nincs barátom, és inkább a suliban figyelek oda. Még most is van olyan ember, aki nem érti meg, hogy nekem fontosabb az, hogy majd később hol fogok tanulni/dolgozni, minthogy legyen egy barátom. Tanulj, bizonyíts, elsősorban magadnak, és utána a szüleid is enyhülni fognak. Bár, velem sosem volt igazán baj, és engem nem kellett annyira nevelni, de becsülöm a szüleimet, hogy ilyen lányuk van. :) Megértem a te szüleidet, amiért ezt csinálják!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!