Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl szigorúak?...

Csak szerintem túl szigorúak? 14/L

Figyelt kérdés
félévben nagyon rossz lett a bizim de nem csak nekem. Anya kiszokott engedni hétvégén ha apa épp dolgozott. De multkor nemértem haza időben és aztmondta apunak hogy hétvégén csavargok és nemjárok időre haza és nem bír velem és anya szerint sokat feleselek meg multkor picit részegen jöttem haza. Apu annyira mérges lett rám mikor anyu mindenről kitálalt neki hogy úgy megvert hogy foltok is maradtak a hátamon. Mindennap felekl mondanom a leckét és iskolába reggel visznek és jönnek értem. és a szobámról is levették az ajtót hogy lássak hogy mit csinállok nehogy kiszökjek hétvégén az ablakon. Nemtúlzás ez kicsit? És amint nemcsinállok meg valamit minnya jön apa és megver. Ez szerintem már nagyon túlzás. Mit tegyek? elszeretnék költözni a nagymamámhoz inkább
2012. máj. 5. 18:16
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Apuka verekedik, a 14 éves kislány kúrogat meg piál...szép család vagytok.
2012. nov. 15. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!