Csak szerintem túl szigorúak? 14/L
Figyelt kérdés
félévben nagyon rossz lett a bizim de nem csak nekem. Anya kiszokott engedni hétvégén ha apa épp dolgozott. De multkor nemértem haza időben és aztmondta apunak hogy hétvégén csavargok és nemjárok időre haza és nem bír velem és anya szerint sokat feleselek meg multkor picit részegen jöttem haza. Apu annyira mérges lett rám mikor anyu mindenről kitálalt neki hogy úgy megvert hogy foltok is maradtak a hátamon. Mindennap felekl mondanom a leckét és iskolába reggel visznek és jönnek értem. és a szobámról is levették az ajtót hogy lássak hogy mit csinállok nehogy kiszökjek hétvégén az ablakon. Nemtúlzás ez kicsit? És amint nemcsinállok meg valamit minnya jön apa és megver. Ez szerintem már nagyon túlzás. Mit tegyek? elszeretnék költözni a nagymamámhoz inkább2012. máj. 5. 18:16
11/41 anonim válasza:
14 éves vagy! Lefeküdtél a barátoddal, részegen mész haza! Ne haragudj de lehet hogy a helyükben én is adnék egy pofont, de nem vernélek el! De gondolkozz már egy kicsit! Te mit tennél a helyükben? Jópofát vágnál a helyükben????
12/41 A kérdező kommentje:
de minden barátnőm ezt csinálja nem csak én. A verést azért kaptam mert megmondtam apunak hogy nemszólhat bele hogy mit csinállok és már nem vagyok gyerek. Más barátnőimet se verik meg és engedik őket bulizni csak engem nem
2012. máj. 5. 18:52
13/41 anonim válasza:
"de minden barátnőm ezt csinálja nem csak én"
De NINCSEN de !!
Hát nem érted ? 14 évesen te még(bocsánat) ,de kib*szottul gyerek vagy,fogd már fel !
Te ezeket azért csinálod,mert olyan menő meg a barátnőid is ezt csinálják ?
14/41 A kérdező kommentje:
pedig azt is mondtam nekik hogy ha nemfelelek meg nekik akkor elköltözök és kész. Apa aztmondta hogy 18 éves koromig nemmegyek sehova és az ő szabályai szerint játszok. Akkor kaptam pofont levette az ajtómat és elmondta a szabályokat hogy hord iskolába jön értem, nem járkatok sehova. Másnap nem segítettem semmit mert mondtam hogy amíg nemkapom vissza az ajtóm nem fogok szótfogadniés úgyis kiszökök. Erre apu megvert és közölte hogy 4esem se lehet a bizibe mert egész nyáron nemenged sehova akkor
2012. máj. 5. 18:56
15/41 anonim válasza:
Kicsi lány kapjál már a fejedhez!!!!!!!!! Ennyi idősen nem hiszem hogy jogod lenne visszadumálni a szüleidnek!!!! Sőt nem tudsz annyi idős lenni hogy vissza tudj dumálni, mert egyátalán nem szabadna. Azért mert a barátnőid kis ribancnak érzik magukat, attól neked nem kell az lenned!!!!!!!
16/41 A kérdező kommentje:
de nagyon bosszant hogy nemengednek sohava se. Pedig ma már könyörögtem hogy mehessek ki este de nemhajlandóak elengedni. Pedig ma nagyon jó buli lesz és ott lesz az a srác aki tetszik meghalok ha nemmehetek. Már megigértem mindenkinek hogy megyek
2012. máj. 5. 19:00
17/41 A kérdező kommentje:
tényleg nagyon szerettem volna menni ma ki. Megigértem anyuéknap hogy fogok tanulni és jó leszek!
2012. máj. 5. 19:05
18/41 anonim válasza:
Te vagy nem vagy épelméjű,vagy csak szimplán nem olvasod el/nem fogod fel azt amit itt mások írnak...Esetleg orbitálisan kamu kérdés :D
20/41 anonim válasza:
A ma 19:06 -es válaszolóról meg példát vehetnél,mert ahogy kiveszem az írásából ő közel távolról sem olyan,mint te,pedig bizony ő is akár te 14 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!