Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl szigorúak?...

Csak szerintem túl szigorúak? 14/L

Figyelt kérdés
félévben nagyon rossz lett a bizim de nem csak nekem. Anya kiszokott engedni hétvégén ha apa épp dolgozott. De multkor nemértem haza időben és aztmondta apunak hogy hétvégén csavargok és nemjárok időre haza és nem bír velem és anya szerint sokat feleselek meg multkor picit részegen jöttem haza. Apu annyira mérges lett rám mikor anyu mindenről kitálalt neki hogy úgy megvert hogy foltok is maradtak a hátamon. Mindennap felekl mondanom a leckét és iskolába reggel visznek és jönnek értem. és a szobámról is levették az ajtót hogy lássak hogy mit csinállok nehogy kiszökjek hétvégén az ablakon. Nemtúlzás ez kicsit? És amint nemcsinállok meg valamit minnya jön apa és megver. Ez szerintem már nagyon túlzás. Mit tegyek? elszeretnék költözni a nagymamámhoz inkább
2012. máj. 5. 18:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%

Ha a barátaid a kútba ugranak mész utánuk?

Én is 4 vagyok.. de arra hogy szex gondolni se merek..

Kicsit berúgva.. mit jelent a kicsit?

Az túlzás szerintem is hogy megver és ajtód sincs.. de amit csinálsz a helyükben (már ne haragudj) én sem hagynám.

Beszélj anyuddal és apuddal is.. üljetek le és tessék komolyan megbeszélni..

Amúgy még igenis gyerek vagy.. legalább 4 évig. ;)

2012. máj. 5. 19:46
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Részben meglehet érteni a szüleidet.Berúgsz,lefekszel a barátoddal stb.Mindezt 14 évesen?!És csak azért,mert a barátnőid hebegtek-habogtak?Neked több eszed lehetne.Hisz nem az a menő,aki már 14 évesen lefekszik a barátjával,hanem az aki okosabb ennél.És jogos,hogy a szüleid reakciója.
2012. máj. 5. 20:04
 23/41 anonim válasza:
én is 14 vok és szerintem megérdemelted csak azt nem értem meik részben irja a kérdező hgoy lefeküdt a barátjával 14/L
2012. máj. 5. 20:49
 24/41 anonim ***** válasza:
63%
Hát szerintem nem csak a lány a ludas mindenben. Ha eddig meg volt engedve neki minden, és ez természetes volt neki, akkor érthető, hogy nem tetszik neki az új rendszer. Inkább anyunak meg apunak kéne elbeszélgetniük, mert úgy látszik, mind a kettőnek más felfogása van a gyereknevelésről.
2012. máj. 5. 21:02
 25/41 anonim ***** válasza:
A verés túlzás,de már ne haragudj, 14 évesen bulizni inni és egyebek,a helyedben meghúznám magam,ráadásul nem tanulsz...a verést nem értem,és csak a nagyon ritkán egy pofonnal értek egyet ha olyan a gyerek, de egy 14 éves kislánynak semmi keresnivalója bulikban meg kint az éjszakában,az alkohol meg aztán végkép tabu
2012. máj. 5. 21:02
 26/41 anonim ***** válasza:
85%
14 évesen meg nincs semmi jogod,pláne nem bulizgatni,meg inni,meg visszapofázni,gyerek vagy nem felnőtt...lassna nem csodálom a pofont
2012. máj. 5. 21:13
 27/41 anonim ***** válasza:
91%

A helyesírásodból kiindulva szerintem neked még a hármas átlag elérése is óriási problémát okozna...

14 éves vagy, tehát kiskorú, a szüleid felelnek érted, szexuális életet élsz, iszol, csavarogsz; most komolyan, mit vársz a szüleidtől??? És a nagymamádtól?

Ha valami történik veled, majd apukád anyukád veszik elő... Ilyen dolgokon kellene gondolkodni, nem költözésen. A veréssel nem értek egyet, azzal viszont igen, hogy leszedték az ajtódat, a helyükben gép közelébe sem engednélek...

2012. máj. 5. 21:46
 28/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, remélem, a kérdés kamu...
2012. máj. 5. 21:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid még időben észhez kaptak. Nem akarják, hogy elcseszd az életedet. Talán most nem de a későbbiekben hálás leszel majd a szüleidnek amiért ilyen szigorúak voltak veled. Egyébként nem kell túlozni, hogy ilyen-olyan folt van rajtad...ilyenkor inkább meghúzódik egy fizikailag bántott gyermek, nem pedig megy panaszkodni a gyk-re.

A barátnőid, pedig a mai fiatal társadalom szégyenei, örülj, hogy neked jobbat akar a családod minthogy egy hülye semmirekellő r*banc legyél.

2012. máj. 5. 21:49
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy színesre vernek az tényleg sok, de valószínűleg nem heccből teszik, lehet, hogy hirtelen durva az újr endszer, de úgy sem tudsz mit kezdeni máshogy, ha elmész máshoz az sem fogja megengedni, hogy igyál, bulizz, vagy lefeküdj 14 évesen... Talán, ha látnák, hogy küzdesz valamennyire megenyhülnek, és ha mást nem is, de az ajtódat visszakapnád, nem ellenőriznék le a házidat. A kérdésre válaszolva tényleg nagyon szigorúak, de rászolgáltál, habár ne értsd félre ez nem csak a te hibát, nagyrészt a szüleidé, de legalább észbe kaptak...

Mellesleg én is 14 vagyok, és nem ismerek olyat, aki lesüllyedt volna odáig, hogy lefeküdjön bárkivel is... (Olyat ismerek, aki iszik, de az sose lép túl egy határon...)

2012. máj. 5. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!