Csak szerintem túl szigorúak? 14/L
Ha a barátaid a kútba ugranak mész utánuk?
Én is 4 vagyok.. de arra hogy szex gondolni se merek..
Kicsit berúgva.. mit jelent a kicsit?
Az túlzás szerintem is hogy megver és ajtód sincs.. de amit csinálsz a helyükben (már ne haragudj) én sem hagynám.
Beszélj anyuddal és apuddal is.. üljetek le és tessék komolyan megbeszélni..
Amúgy még igenis gyerek vagy.. legalább 4 évig. ;)
A helyesírásodból kiindulva szerintem neked még a hármas átlag elérése is óriási problémát okozna...
14 éves vagy, tehát kiskorú, a szüleid felelnek érted, szexuális életet élsz, iszol, csavarogsz; most komolyan, mit vársz a szüleidtől??? És a nagymamádtól?
Ha valami történik veled, majd apukád anyukád veszik elő... Ilyen dolgokon kellene gondolkodni, nem költözésen. A veréssel nem értek egyet, azzal viszont igen, hogy leszedték az ajtódat, a helyükben gép közelébe sem engednélek...
A szüleid még időben észhez kaptak. Nem akarják, hogy elcseszd az életedet. Talán most nem de a későbbiekben hálás leszel majd a szüleidnek amiért ilyen szigorúak voltak veled. Egyébként nem kell túlozni, hogy ilyen-olyan folt van rajtad...ilyenkor inkább meghúzódik egy fizikailag bántott gyermek, nem pedig megy panaszkodni a gyk-re.
A barátnőid, pedig a mai fiatal társadalom szégyenei, örülj, hogy neked jobbat akar a családod minthogy egy hülye semmirekellő r*banc legyél.
Hát hogy színesre vernek az tényleg sok, de valószínűleg nem heccből teszik, lehet, hogy hirtelen durva az újr endszer, de úgy sem tudsz mit kezdeni máshogy, ha elmész máshoz az sem fogja megengedni, hogy igyál, bulizz, vagy lefeküdj 14 évesen... Talán, ha látnák, hogy küzdesz valamennyire megenyhülnek, és ha mást nem is, de az ajtódat visszakapnád, nem ellenőriznék le a házidat. A kérdésre válaszolva tényleg nagyon szigorúak, de rászolgáltál, habár ne értsd félre ez nem csak a te hibát, nagyrészt a szüleidé, de legalább észbe kaptak...
Mellesleg én is 14 vagyok, és nem ismerek olyat, aki lesüllyedt volna odáig, hogy lefeküdjön bárkivel is... (Olyat ismerek, aki iszik, de az sose lép túl egy határon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!