Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl szigorúak...

Csak szerintem túl szigorúak a szüleim?

Figyelt kérdés
Minden nap a hétvégéket is beleértve 20:30 kor megyek aludni. Hétvégente napi fél órát gépezhetek és 1 órát tévézhetek. Most vettem magamnak egy wifi-s telefont a szüleim nem engedik hogy wifizzek. Ha kapok egy négyest eltiltanak 1 hétre a géptől, TV-től. És minden nap leellenőrzik a házifeladatomat és ha hibátlan akkor mennem kell aludni. Tegnap pl 20:01 kor mentem el aludni
2012. máj. 10. 17:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

És van képed ezt betenni a családi kapcsolatok témába, komolyan, ha ezt szüleid észrevennék szted ugrálnának örömükben, hogy "jajj de jó hogy a fiunk/lányunk ilyen okos és ilyen szépen és jól beégetett minket!"?

Szánalmas vagy, és iszonyúan gyerekes, menj tanulj inkább, nézd meg az esti mesét és feküdj le gyorsan este 8kor "ahogy a szüleid is mondják"!

Itt szórakozol velünk, itt aggódik mindenki, tanácsot ad, te meg otthon teli szájjal röhögsz! Szánalmas vagy! -.-

2012. máj. 11. 14:54
 32/34 A kérdező kommentje:
elkussoltok kutyák. És én vettem magamnak a wifis telot.
2012. máj. 11. 15:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Engem ne kutyázzál! És a szüleid engedték hogy vegyél, miközben ennyire tiltanak mindentől? Szánalmas vagy, hogy így hazudsz, és minket kutyázol, pedig fogadok hogy mindannyiunk idősebb nálad legalább 2-3 évvel, amilyen gyerekesen írsz!

Vegyél vissza, menj tanulni, na a szüleidet szidd és hülyézd, te vagy a szégyen, hogy ilyeneket egyáltalán ki merészelsz találni!

Ellenőrizzék is a házijaidat! Küldjenek el bizony aludni 8kor! Vegyék el a telefonodat este, ne gépezz és tévézz többet annál amennyit ők engednek, biztos van okuk rá, ahogy látom! Egyszer nem kaptál még pofont tőlük, hogy itt kutyázod a másikat!

Higgadj le, menj foglald le magad valamivel, olvass egy jó könyvet, és ha még mindig nincsen bűntudatod mutasd meg a szüleidnek ezt a kérdést és a válaszokat, majd ha elsírják magukat mekkora szégyen a fiuk, akkor majd megszólal benned a lelkiismeret!

-.- Szánalmas, hálátlan és egyszerűen pofátlan vagy! -.-

2012. máj. 11. 15:19
 34/34 anonim ***** válasza:

Kengurunak teljesen igaza van.

Becsülnéd inkább meg azt amid van..

2012. máj. 11. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!