Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl szigorúak...

Csak szerintem túl szigorúak a szüleim?

Figyelt kérdés
Minden nap a hétvégéket is beleértve 20:30 kor megyek aludni. Hétvégente napi fél órát gépezhetek és 1 órát tévézhetek. Most vettem magamnak egy wifi-s telefont a szüleim nem engedik hogy wifizzek. Ha kapok egy négyest eltiltanak 1 hétre a géptől, TV-től. És minden nap leellenőrzik a házifeladatomat és ha hibátlan akkor mennem kell aludni. Tegnap pl 20:01 kor mentem el aludni
2012. máj. 10. 17:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nah én ugyanannyi idős vok mint te. Lány. Fenn szoktam maradni este minimum éjfélig. Leckém kész van. Színötös vagyok. Két nyelven tanulok. Minden jól megy. Nem vagyok túlzottan fáradt. Egy nap legalább 2-3 órát netezek (nem bizt hogy egyfolytában), és legalább 4-5 órát tévézek + olvasok, könyvet írok, a tanárok kedvelnek, nem vernek szét a rossz jegyekért.

A te apád miért vert meg? Kipróbáltátok ezt a módszert, ezért? Akk szerintem a szüleidnek rossz volt a gyerekkora, nem kaptak elég szeretet, ezért ők se tudnak adni... Te is lány vagy? Miért veszik ilyen komolyan a tanulást? Én nekem csak annyi tmondanak ha 3ast vagy annál rosszabb jegyet viszek haza, hogy na akkor húzz bele jobban, oszd be jobban az időd, stb. (álmodozó típus vagyok :D)

De ez hogy megvernek, 1 órát (!) tévézhetsz... egy sorozat egyik részét nem lehet annyi idő alatt megnézni! Figy, mutasd meg nekik a válaszokat, és mondd meg nekik, hogy eleged van, ne akarjanak belőled zsenit nevelni, mert te neked más terveid vannak, nem fogsz lefeküdni ilyen korán aludni, mert nincs szükséged ennyi idő alvásra, és igenis túl szigorúak! És ezután ha azt mondják:

"Hogy képzeled hülyegyerek eltiltunk a nettől" akkor vonogasd a vállad, és mondd azt:

"kit érdekel én nekem akkor is ez a véleményem és nem fogok ilyen keményen tanulni, csak azért mert azt szeretnétek! Vannak nekem is terveim!"

Ha ezt megmondod na meglátod más lesz a helyzet! :D És nem kell túl szemtelenül! Ha nem hallgatnak meg otthon (már úgy vettem ki eddig), akkor muszáj neked megtenni az első lépést.

2012. máj. 10. 19:52
 12/34 anonim ***** válasza:
De miért vert meg apád? Mert fent voltál 10-ig?
2012. máj. 10. 20:35
 13/34 anonim ***** válasza:
uristen..ezzel mégis mit akar elérni egy szülő? normális nevelés? az nem ilyen..rokonok tudnak erről? ők talán beszélhetnének a szüleiddel..
2012. máj. 10. 21:02
 14/34 anonim ***** válasza:
37%
Szökj el! Vidd telót, pénzt apádtól, ruhát és fuss ameddig látsz!
2012. máj. 10. 21:05
 15/34 anonim ***** válasza:
egy 12 éves gyerek hova menne..? ._."
2012. máj. 10. 21:21
 16/34 anonim ***** válasza:
63%
Rokon, nagyi, barát/barátnő... nem lehet?
2012. máj. 10. 21:28
 17/34 anonim ***** válasza:
ha normális rokonai vannak,amint megtudnák hogy úgy szökött meg szólnának a szüleinek..mert azért csak aggódnának érte. a barát/barátnő szülei is igy lennének ezzel.
2012. máj. 10. 21:36
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez esteben semmilyen tanáccsal nem tudok szolgálni :(( Sajnálom. 6 év. Bírd ki valahogyan! :((
2012. máj. 10. 21:41
 19/34 anonim ***** válasza:
érdekes..most néztem egy másik kérdésedet ahova 21:52kor írtál..?!
2012. máj. 10. 21:43
 20/34 anonim ***** válasza:

Előző:

Belinkeled melyik az? Erre kiváncsi vagyok...

2012. máj. 10. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!