Szülőknek van kulcs a lakásotokhoz? Ha nem, miért nem? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 17:11
1/25 anonim válasza:
Van, vészhelyzetre. 4 év alatt 3x voltak nálunk, akkor is vendégségbe, nem jönnek ok nélkül, mi látogatjuk őket. De bármikor lehet gond, ahol szükség van pótkulcsra, ami nem a lakásban van.
3/25 anonim válasza:
Van. Bármikor szükség lehet rá (pl. fogadja a leolvasókat, akik munkaidőben érkeznek, stb.) de hívatlanul, vagy váratlanul soha nem tör ránk.
4/25 anonim válasza:
Persze hogy van van . Nekem is van haza ,anyuékhoz kulcsom ! Ott nőttem fel ,természetesen nem cseréltettek zárt ,miután elköltöztem . :D
5/25 anonim válasza:
Ahogy írták, igen, van nekik kulcsuk vész esetére, de előzetes egyeztetés nélkül nem szoktak ránktörni.
6/25 anonim válasza:
Nincs! Anyósom folyton itt lenne, és kutatna a holmink között. Egyszer szeretett volna kulcsot kapni, de a férjem nagyon gyorsan rávágta, hogy nincs rá szükség. Sajnos, már bizonyította, hogy megbízhatatlan.
7/25 anonim válasza:
Nincs,mivel enyémék 50 km-re, páromék 270 km-re laknak. Így nálunk nincs ilyen vészhelyzet esetére bejöjenek eset.
8/25 anonim válasza:
Nincs, mert 1200 km-re laknak. Amig otthon laktunk sem volt, nem azert mert nem bizunk meg egymasban csak soha nem jonne ha mi nem vagyunk otthon, igy felesleges.
9/25 anonim válasza:
Le leszek pontozva...
Ha lesz saját lakás, akkor kapnak vészhelyzeti kulcsot.
Mondjuk anyáról eltudom képzelni, hogy a legjobb szándékkal jön "hívatlanul", de nem turkálni, vagy ránk törni, hanem ha mondjuk a városban jár és bevásárol, és mi esetleg dolgozunk, akkor beteszi azt amit vásárolt nekünk. :)
De még ebben se vagyok biztos, inkább szerintem telefonál, hogy betehet-e egy kiló répát meg 20 tojást a hűtőbe, én meg úgyis azt mondanám, szolgáld ki magad anya, az adomány mindig jól jön :D
10/25 sippara válasza:
Nincs, de nekünk sincs kulcsunk az övékhez. Édesanyám messzebb lakik, értelmetlen lenne kulcsot adni neki, édesapám ugyan közelebb lakik, de itt sem látnám értelmét, apósnak akkor sem adnék kulcsot, ha az utolsó élő ember lenne a földön, anyóssal meg így is többet találkozom, mint kéne, nem kell, hogy még a lakásba is feljárkáljon kutakodni- mindezek tetejébe a kutyák egyikőjüket sem szívlelik különösebben :) Ezzel szemben a kolléganőmnek van kulcsa, vészhelyzet esetére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!