Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőknek van kulcs a lakásoto...

Szülőknek van kulcs a lakásotokhoz? Ha nem, miért nem? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Egyrészt, mert albérletben vagyunk, tehát felesleges, anyám sajnos tolószékben van, de 2 emelettel lejjebb a párjával, ez is sztornó, anyósomék meg 250 km-re. Tehát ez is off.

Nekünk sincs a szülőkhöz, de ha saját házunk lesz majd egyszer, akkor igen, szerintem fogok adni.

2013. nov. 7. 18:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mert az én szüleim és párom szülei is nagyon messze laknak. Annyira, hogy az én szüleim a 3 és alatt egyszer tudtak csak meglátogatni, míg párom szülei egyáltalán nem is.
2013. nov. 7. 18:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi még ugyan nem költöztünk össze a párommal, de tervezzük, és az esetünkben nem adunk a szülőknek kulcsot. Mindkettőnk szülei sajnos olyanok, akik imádnak kutatni utánunk, szúrópróbaszerűen ellenőrizgetni, leselkedni. Mi meg pont ezért (is) szeretnénk elköltözni. Ha adnánk nekik kulcsot, akkor aláásnánk az egészet :D.
2013. nov. 7. 19:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. 250 km-re laknak. Nem szoktak csak úgy beugrani. Ha ennyit utaznak, nyilván szólnak róla, mi meg várjuk őket.
2013. nov. 7. 19:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az előző házunkhoz volt kulcsuk anyuéknak. Aztán visszakértem, mert anyu nagyon kíváncsi természet, és azt vettem észre, hogy előszeretettel körbenéz, ha nem vagyunk otthon hétvégén. Ezt onnan tudtam, hogy pl. jó tanácsként elmondta, hogy ezt, vagy azt minek teszek a hűtőbe. Nem tudhatta volna, ha nem néz be oda, vagy a szekrénybe.

A mostani házunkhoz anyóséknak van kulcsa, de mivel még egyszer sem éltek vissza a helyzettel, eddig nem kértük el.

2013. nov. 7. 20:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

anyuéknak van,bár 150 km-re élnek,de előfordult már olyan,h mi nem voltunk itthon,ők meg itt töltötték a hétvégét(tkp. az ő örökségük a ház,ahol élünk,szóval fura lett volna,ha nem adunk kulcsot nekik hozzá)Előző albérletünkhöz is volt kulcsuk,nekünk is van hozzájuk.

Anyóséknak nincs,ők 250 km-re laknak,és ők tényleg nem ugranak be,csak úgy..Ha közelebb laknának valószínűleg nekik is adnánk.

Szerencsére mindkét oldalról jó a viszonyunk a szülőkkel,nincs gond velük..

2013. nov. 7. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

nem, mert sajnos csak kódkártyával másolható a kulcs, és az előző tulaj elkeverte. szóval kettő db van, ha az egyik elveszik, akkor zárcsere :(

amúgy ha lenne, akkor adnék kulcsot anyumnak, mert tudom, h csak az engedélyünkkel jönne fel ha nem vagyunk itthon.

nekem van kulcsom az ő lakásához, de mi sem ugrunk fel ad hoc, nem is esik útba.

2013. nov. 7. 21:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. 150 km-re laknak, és különben se nagyon érdeklem őket. Apukám járt itt egyszer, amikor kiküldetésen járt Pesten, beugrott egy kávéra, és ennyi.

A párom szüleinek sincs, igazából fel sem merült a dolog.

Albérlet, a tulaj két emelettel felettünk lakik és nyugdíjas. Neki van kulcsa, és ő úgyis mindig itt van, szóval vész esetén leginkább ő tud intézkedni.

2013. nov. 7. 22:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, messze laknak. Ha egy városban laknánk, akkor praktikus szempontokból én is adnék nekik. Egy kis takarítás mindig jól jön amíg nem vagyunk otthon! :)
2013. nov. 8. 01:59
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok ... az én anyám is messze lakik (200 km) ennek ellenére ,kért kulcsot ...
2013. nov. 8. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!