Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó nőnek lenni?

Szerintetek jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne,ha nem élnénk ilyen erőszakos,bugyuta világban és megbecsülnék a nők értékeit is,ami nem anyagiakban és fizikailag mérhető.De valljuk be,sok férfi nagyon buta és a 18 században él.Kinek nem inge,nem vegye magára.

2013. jan. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
81%
Erre 100%-ot kellett hogy adjak.Visítva hahotázok...
2013. jan. 8. 15:03
 2/54 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem. Mint írtad, jó lenne... Minden férfinak csak annyit kívánok, hogy a következő életében nő legyen.
 3/54 anonim ***** válasza:
80%
Igen.100 százalékig.
 4/54 anonim ***** válasza:
36%

Férfi vagyok. A nőknek soha nem volt ilyen jó dolguk mint most. Időben ha nézzük,akkor a mai világban van a legtöbb jogotok, erőszak terén sem kell nyavajogni hisz régen nagyobb eséllyel lettetek megerőszakolva,megverve stb. (jut eszembe a verést is divetos manapság hangoztatni, pedig régen aztán verték a nőket, most csak a társadalom egy szűk-szegény-rétegében miondennapos csak).

Térben ugyanez a helyzet, európában (és az usában)sokkal jobb nőnek lenni,mint afrikában vagy ázsiában.

Továbbra sem értem mi itt a gond?

2013. jan. 8. 15:06
 5/54 anonim ***** válasza:
85%
5/5-ös: amíg nem születsz újra, és leszel nő, addig úgy sem fogod megérteni. Ha már kitértél a verésre, egyáltalán miből gondoljátok, hogy jogotok van rá? Mire föl tekinthetik a nőket mindig is alacsonyabb rendűnek, mikor állítólag ugyanannyi joguk van mint a férfiaknak? Na, ez itt a probléma, ez sosem fog megváltozni.
2013. jan. 8. 15:09
 6/54 anonim ***** válasza:
95%
#2 vagyok,én imádok nő lenni,valószínüleg mert normális emberek vesznek körül.
2013. jan. 8. 15:10
 7/54 anonim ***** válasza:
81%
Nem buták csak mivel nem nők nem érzik át a bántalmazott lenézett nőket. Nem rándul görcsbe a szive amikor olyat hall,h Indiában minden második nőt már bántalmaztak. Hogy buszokkal utaznak kiéhezett undorító majmok és lányokat erőszakolnak meg. De ezt még folytathatnám. Szörnyű,h sok országoban mi van. Valamint a nők 24%-al kevesebbet keresnek ugyanazért a munkáért Magyaro.-Ban mivel a férfiak ugye nem mennek terhességi szabadságra és ugye általánoságban a nő marad a babával(szerintem ez a normális) na de elkalandoztam :D a lényeg,h a pasikban benne van az,h mivel ők az erősebbek ők a felsőbb rendüek. Persze ezt van aki elnyomja de sajna ez így van évezredek óta. És a legtöbb pasit nem érdekli a nők helyzete. Serintem ezen kéne változtatni. Pasik gondolkodjatok el azon mi lenne ha a lányotokat bántalmaznák. Megerőszakolnák.
2013. jan. 8. 15:12
 8/54 anonim ***** válasza:
32%

"Ha már kitértél a verésre, egyáltalán miből gondoljátok, hogy jogotok van rá?"

Nem gondoljuk, hogy jogunk van rá. Ezt te állítot.

"Mire föl tekinthetik a nőket mindig is alacsonyabb rendűnek, mikor állítólag ugyanannyi joguk van mint a férfiaknak?"

Ki tekinti? A többség nem hiszem. Fordítva is működik ám, sok nő képzeli magát felsőbbrendűnek.

2013. jan. 8. 15:14
 9/54 anonim ***** válasza:
95%

Abszolút. Nem érzem úgy, hogy kevesebbet érnék, mint egy pasi (nem is érezteti senki), majd a jövő eldönti, munkaügyben hogy lesz-e valami változás a véleményemben.

Amúgy meg szerintem minden nagyon buta, 18. században élő férfire jut egy ostoba szemellenzős liba.

2013. jan. 8. 15:16
 10/54 anonim ***** válasza:
21%
"Nem rándul görcsbe a szive amikor olyat hall,h Indiában minden második nőt már bántalmaztak. Hogy buszokkal utaznak kiéhezett undorító majmok és lányokat erőszakolnak meg." Szerinted mióta bánnak a nőkkel így Indiában?
2013. jan. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!