Szerintetek jó nőnek lenni?
Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne,ha nem élnénk ilyen erőszakos,bugyuta világban és megbecsülnék a nők értékeit is,ami nem anyagiakban és fizikailag mérhető.De valljuk be,sok férfi nagyon buta és a 18 században él.Kinek nem inge,nem vegye magára.2013. jan. 8. 14:58
51/54 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mindenben igazat adok neked, értem miről beszélsz. Sajnos sokan a fejüket a homokba dugják, és nem akarják észrevenni, hogy mi is a helyzet, de lehet, hogy ők csinálják jól. Egy nő az mindig a gyengébbik nem lesz, és ez így is volt, és így is marad, míg világ a világ.
52/54 female_superiority válasza:
"Nem mondtam,hogy a nők kevesebbek"
"sajnos a nők rosszabbak mindenben"
Ez nekem ellentmondásnak tűnik :-)
"Egy nő az mindig a gyengébbik nem lesz, és ez így is volt, és így is marad, míg világ a világ."
Nem igaz! Nem vagyunk gyengébbek, a testi erőt leszámítva MINDENBEN jobbak vagyunk a férfiaknál. Nem, nem, nem volt mindig is így! Ez a legnagyobb tévedés! A világ matriarchátussal, Nőuralommal kezdődött, az ókorban kezdett megdőlni és a középkorra szinte mindenhol eltűnt-néhány népnél azonban máig is megmaradt! A világ Nőuralommal kezdődött!
Nem igaz, hogy így is marad! Ha teszünk érte, még visszatérhetünk a minket megillető helyre!
53/54 anonim válasza:
female_superiority, te ugye csak valami paródia vagy? én az egyenjogúságban hiszek, nem ebben a gyerekes "de akkor is én vagyok a jobb!!!" erősködésben...
54/54 female_superiority válasza:
Ez nem gyerekes, ezek megalapozott tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!