Szerintetek jó nőnek lenni?
"A hátrányos megkülönböztetés és a fizikai hátrány."
És ez veled történik/történt?
Mint ahogy leírtam ha az embert normális emberek veszik körül,és a környezete is megfelelően viselkedik,és tisztelik akkor miért ne érezzem magam jól a bőrömben. Ha téged valamilyen sérelem ért,az nem biztos hogy azért történt mert nő vagy.
én nem szeretek nő lenni. már a gyengébbik nem kifejezés is felidegesít. azt meg nem tudom elfogadni ahogy régen bántak a nőkkel,csak mert a kereszténység és a Biblia azt tukmálta,hogy a férfiak a felsőbbrendűek(Most Mo-ról beszélek) Nem tudom milyen jogon emelték a férfiakat felsőbbrendűségbe a nőket meg taszítottak nyomorba, ember számba se voltak véve..és sok pasi ma is gy gondolkozik.
A férfiak nagy része egy aljas szemétláda aki az ereje fitoktatásával próbálja bebizonyítani,hogy a nők valami más lények, valami alávetett senkik. Ismerek is pár ilyet, gusztustalan.Tény ami tény a férfiaknak sokkal jobb az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!