Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó nőnek lenni?

Szerintetek jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne,ha nem élnénk ilyen erőszakos,bugyuta világban és megbecsülnék a nők értékeit is,ami nem anyagiakban és fizikailag mérhető.De valljuk be,sok férfi nagyon buta és a 18 században él.Kinek nem inge,nem vegye magára.

2013. jan. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%

Én szeretek nő lenni. Bár nyilván nem látom a teljes képet, hiszen sosem voltam férfi és már nem is nagyon leszek :)

Társadalomtól függ nyilván, arab országban például nem hiszem hogy szeretnék.

De ma, 2013-ban, Magyarországon, szeretek nő lenni.

2013. jan. 8. 15:20
 12/54 anonim ***** válasza:
51%
Tény,h jobb helyzetünk van nekünk Európai nőknek. Tanulhatunk(ez nagy szó), kevesebbet bántalmaznak, mi választhatunk férjet stb.de ha megnézzük a pasik helyzetét még mindig szarabb helyzetünk van. A pasik ott tartanak, h butábbak vagyunk. Amellet persze elmennek,h az egyetemi hallgatók 72% nő(pedig.ebben a korban még a pasik vannak többségben) meg persze a két nem agya másként működik. A nők például egyszerre több dologra tudnak koncentrálni (ezért dumálunk TV-zés közben. Bocsi :D) de a pasik arra az egy dologra jobban tudnak figyelni.
2013. jan. 8. 15:21
 13/54 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nem jó sem férfinek, sem pedig nőnek lenni. Ha nő vagy, akkor jönnek a hisztirohamaid, ha férfi vagy, akkor meg jönnek a párod hisztirohamai, amitől egyre erőszakosabb leszel és egyre inkább úgy érzed, hogy kicsúszik a kezeid közül a helyzet és megbolondulsz tőle.
2013. jan. 8. 15:26
 14/54 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 10. Válaszoló: [link]

Érdemes elolvasni

2013. jan. 8. 15:27
 15/54 anonim ***** válasza:
39%
Kedves #14 ,olvasok híreket. attól én még szeretnék nő maradni ,ne haragudj már. Szerintem az indiai kultúráról inkább ne beszélgessünk,maradjunk annyiban hogy szerintem többet tudok róla mint te.
2013. jan. 8. 15:30
 16/54 anonim ***** válasza:
92%
De most mit foglalkoztok azzal, hogy mi van Indiában? Mit tudtok ellene tenni? Odamentek géppuskákkal és elkezditek legyilkolászni őket, vagy mi?
 17/54 anonim ***** válasza:
77%

Én szeretek nő lenni.

Egyébként sok értelmes, kedves férfi is van, a nők többségének mégis a kőbunkók kellenek. Senki nem kötelezhet egy nőt arra, hogy egy buta, erőszakos férfival éljen mégis sokan ezt teszik.

Tessék normális férfit választani és megoldódik a probléma.

Sok nő és férfi is inkább óvszer reklámnak lenne jó.

18/54 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem benézted a válaszom,a gyengébbek kedvéért a nőkkel Indiában azóta bánnak így amióta a világ világ.
2013. jan. 8. 15:32
 19/54 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem jó nőnek lenni annyira. Állandóan szőrteleníteni kell, különben undorítónak, igénytelennek vagyunk titulálva. A végleges szőrtelenítés meg drága mulatság. Férfiak ezzel ellentétben maradhatnak szőrösek, max itt-ott leborotválják, de jóval kevesebb helyen. Egy nőtől állandóan elvárják, hogy mindig csinos és ápolt legyen, ami drága, mert sok ruhával, cipővel kell rendelkezni, kozmetikumokat vásárolni, bőrápolás, hajápolás, körömápolás stb.. sem hiányozhat. A férfiak nem kell annyi ruha, egy öltönyben teljesen elegánsak minden alkalomkor, nem kellenek kiegészítők, 1000 táska, ékszerek, a fodrásznál is csak kisebbre nyírják a hajukat, semmi dauer, ilyen-olyan festés, göndörítés, egyenesítés..

Munkahelyileg is hasznosabbak sok helyen a férfiak, ezt be kell vallani, főleg olyan helyen ahol kell időnként fizikai munkát is végezni.

Akkor még ott a szülés, a menstruáció, ami már csak mellékes.

Szóval összességében drágább és nehezebb nőnek lenni majdnem minden téren szerintem. Abban viszont nem értek egyet, hogy a férfiak buták többségében, mert körülöttem értelmes férfiak vannak, nem nagyon találkoztam még igazán butával.

2013. jan. 8. 15:36
 20/54 anonim ***** válasza:
40%
Szóval azért nem lennél nő mert túl sokba kerül igényesnek lenni...wow
2013. jan. 8. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!