Szerintetek jó nőnek lenni?
Én szeretek nő lenni. Bár nyilván nem látom a teljes képet, hiszen sosem voltam férfi és már nem is nagyon leszek :)
Társadalomtól függ nyilván, arab országban például nem hiszem hogy szeretnék.
De ma, 2013-ban, Magyarországon, szeretek nő lenni.
Én szeretek nő lenni.
Egyébként sok értelmes, kedves férfi is van, a nők többségének mégis a kőbunkók kellenek. Senki nem kötelezhet egy nőt arra, hogy egy buta, erőszakos férfival éljen mégis sokan ezt teszik.
Tessék normális férfit választani és megoldódik a probléma.
Sok nő és férfi is inkább óvszer reklámnak lenne jó.
Szerintem nem jó nőnek lenni annyira. Állandóan szőrteleníteni kell, különben undorítónak, igénytelennek vagyunk titulálva. A végleges szőrtelenítés meg drága mulatság. Férfiak ezzel ellentétben maradhatnak szőrösek, max itt-ott leborotválják, de jóval kevesebb helyen. Egy nőtől állandóan elvárják, hogy mindig csinos és ápolt legyen, ami drága, mert sok ruhával, cipővel kell rendelkezni, kozmetikumokat vásárolni, bőrápolás, hajápolás, körömápolás stb.. sem hiányozhat. A férfiak nem kell annyi ruha, egy öltönyben teljesen elegánsak minden alkalomkor, nem kellenek kiegészítők, 1000 táska, ékszerek, a fodrásznál is csak kisebbre nyírják a hajukat, semmi dauer, ilyen-olyan festés, göndörítés, egyenesítés..
Munkahelyileg is hasznosabbak sok helyen a férfiak, ezt be kell vallani, főleg olyan helyen ahol kell időnként fizikai munkát is végezni.
Akkor még ott a szülés, a menstruáció, ami már csak mellékes.
Szóval összességében drágább és nehezebb nőnek lenni majdnem minden téren szerintem. Abban viszont nem értek egyet, hogy a férfiak buták többségében, mert körülöttem értelmes férfiak vannak, nem nagyon találkoztam még igazán butával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!