Szerintetek jó nőnek lenni?
34-es válaszolónak
Olvass utána, a nőknek is ugyanúgy ki kellett menni a földekre dolgozni.
Nagyon szeretek nő lenni, semmiképp nem cserélnék egyetlen egy férfivel sem!
A 25 éves lány már felsorolta az érveket, amik miatt én is imádok nő lenni :)
"de ez a világ nem intelligens,hanem tele van erőszakkal és az alapelv az,hogy az erősebb győz.Na,ez itt baj."
Ez egy pesszimista általánosítás. "A világ" alatt mit értünk? A Föld összes emberét?
Nemtől függetlenül a legtöbb hátrányt saját magának tudja okozni az ember, amikor elkezd a saját fejében felállítani ilyen teóriákat, majd ezeket elfogadja tényként - és máris felállított magának egy mentális korlátot.
Ennek tipikus esete az álláskeresőknél előforduló "nincs munka, ezt abból szűrtem le, hogy sok állást meg sem pályáztam, mert ÚGYSEM vennének fel".
Tessék észrevenni, hogy "a világ..." kezdetű mondatok helyesen úgy szólnának, hogy "az én saját életem, környezetem, gondolataim...".
De miért baj, ha a nő a gyengébbik (meg a szebbik) nem? Mekkora dicsőség a gyengébbet elnyomni? Ha belerúgok a földön fekvőbe, akkor király vagyok?
Kérdező, rosszul látod a világot. De nem csak te, sajnos. Ha versengés van egy házasságban, ott komoly gondok vannak. Ennyire karrierista vagy? Egy karrierista nő nem siránkozik, hogy nő, hanem törtet előre. Nem kell játszani a karrieristát, ha nem vagy az.
Sajnos ugyanazért a munkáért még mindig kevesebbet kapnak a nők. Ezt az őskori baromságot le kellene már vetkőztetni. A nő is ugyan annyit ér, mint a férfi. Természetesen vannak férfi munkák és női munkák. Sőt, ezeken belül is megoszlanak a munkakörök. Pl egy gyenge férfi nyilván nem megy rakodónak.
Ez a baj, hogy a nők nem szeretnek nőnek lenni és ez meg is látszik rajtuk. Ezért van ennyi szingli nő és még több lesz. A férfiakat taszítják a férfias nők.
Nőnek lenni a legnagyobb ajándék a világon! A fizikai erőt leszámítva MINDENBEN jobbak vagyunk a férfiaknál, ezért is alapállapota a természetnek a matriarchátus, a Nőuralom. Bár a világ legnagyobb részén ezt megdöntötték, talán egyszer még helyreáll a rend!
Életem legszebb eseménye, hogy Nő vagyok.
"De miért baj, ha a nő a gyengébbik (meg a szebbik) nem? Mekkora dicsőség a gyengébbet elnyomni? Ha belerúgok a földön fekvőbe, akkor király vagyok? "
Erre mondtam,hogy egy unintelligens világban élünk,ahol mindenhol ez megy,globálisan,mert az emberi faj ilyen.Szerintem kevesebb az intelligens,rendes ember,aki inkább segít és nem rúg bele a gyengébbekbe.De nektek legyen igazatok,remélem,csak én kerültem rossz környezetbe.
Utolsó:Amég ilyen anyagias világ van,addig sajnos a nők rosszabbak mindenben.De ha más nem is,a nők biztos el tudnák hozni a világbékét és akkor fordulna a kocka.
Nekem egy bajom van azzal, hogy nő vagyok: férfiként ezzel a külsővel többet el tudnék érni munka terén, mert őket nem nézik ki, hogy ha kövérek. (amúgy teszek ellene, -13 kg eddig, mert elkeserítő, hogy néznek rám, és valszeg ezért se kapok munkát, a pályakezdőségem mellé)
Azonkívül tuti az jár a fejükben is, hogy mikor szülök, mikor lépek le... áhh, kemény...
Kérdező!
Attól, hogy a Nők képességeit nem (vagy csak ritkán) ismerik el, attól még azok léteznek. Az anyagias világban NEM LÁTSZIK, miben jobbak a Nők. De nem vagyunk Rosszabbak! A képességeink adottak, ha értékelik őket, ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!