Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti cseréltetnétek ezért zárat?

Ti cseréltetnétek ezért zárat?

Figyelt kérdés
Apósoméknak adtunk a lakásunkhoz kulcsot,hogy amikor valamiért nem vagyunk itthon hosszabb ideig be tudjanak jönni virágot locsolni, ha esetleg van valami. De a kulcsot most hetek óta nem találják. Valaki, valahol náluk kézen közön elhagyta. Ti cseréltetnétek zárat?

2012. nov. 14. 17:03
1 2
 1/12 betlindis ***** válasza:
84%
én igen. nem csak azért, mert azt gondolnám, így be lehet törni, hiszen ha utcán vagy bárhol elhagyták, akkor nem valószínű, hogy aki megtalálja, tudja, hogy melyik lakást nyitja a kulcs, hanem sokkal inkább azért, mert idegesítene, hogy van vhol a világban elkallódva egy kulcs, ami az én lakásom ajtaját nyitja. nyugodtabb lennék, és a nyugalmam megér egy zárcserét.
2012. nov. 14. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Igen, zárbetétet cseréljetek a rokonságból valakivel, így nem fog pénzbe kerülni, és aki a kulcsot megtalálja, nem fog arról tudni, hogy az a zár, amibe a nála lévő kulcs való, hol található a városban?
2012. nov. 14. 17:09
 3/12 Jégtánc ***** válasza:
64%
Nem cserélnék.Ha útközben elhagyták valahol az utcán,aki megtalálja úgysem tudja kié.Hacsak nem volt rajta cimke a címmel.
2012. nov. 14. 17:16
 4/12 Jégtánc ***** válasza:
Gyerekkoromban egy csomó kulcsot elvesztettem,mégsem kellett sosem zárat cserélni.Ha téged a zárcsere megnyugtat akkor tedd azt.Mi lesz ha tényleg valahol a lakásukban kallódott el.Murphy,zárcsere után előkerül:)
2012. nov. 14. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Még ez is előfordulhat.

Ezért nem kell kismillió Ft-ot elkölteni. Elég ha csak a zárbetétet kicserélik egy távolabb lakó rokonnal, cserélik vele együtt a meglévő kulcsot is, és kész!

2012. nov. 14. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Én igen. Nem olyan nagy összeg egy zár. Ki tudja, hogy hova lett a kulcs. Ha az utcán hagyta el, akkor nem valószínű, hogy tudják kié, de mivel nem lehet tudni, hogy hol van, én inkább rászánnám azt az összeget!
2012. nov. 14. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
6os vagyok: mármint zárbetét :)
2012. nov. 14. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nyugodtabban aludnék, ha kicseréltetnénk ilyen helyzetben. Annyi sz*rt hallani a mai világban, sosem tudni hogyan tűnt el az a kulcs és esetlegesen kinek a kezébe került. Egy olcsóbb zárbetétet már 1500 forintért is lehet kapni és ha van ügyes ember a családban, akkor szakembert sem feltétlenül kell fogadni hozzá.

Egyébként gyanús, hogy ezek után nem is szívesen hagynék apóséknál kulcsot. Ha elmegyünk, akkor odaadnám a sajátomat, vagy a páromét arra a pár napra.

2012. nov. 14. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi nem cseréltettük ki. A párom már többször elhagyta a lakáskulcsunkat, nem hord kulcstartót, csak a zsebébe szokta rakni. Ebből volt már, ami előkerült, de volt, amit sose láttunk többet. Pesten élünk, kismillió ember járkál az utcán, és rengeteg lakás van. Elég nehéz lenne pont ugyanazt az ajtót megtalálni, amelyiket nyitja a kulcs. És persze kevesebb tisztességtelen ember van mint tisztességes, többeknek inkább az jutna eszébe, hogy kié lehet a kulcs, mint az, hogy hova lehetne azzal betörni... Ha nálunk annyiszor lenne zárcsere, ahányszor ő elhagyja, akkor egy kisebb vagyonunk rámenne.
2012. nov. 14. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Én cserélnék.

Mi van, ha valaki kilopta a táskájából, aki tudja, hogy hol laktok?

2012. nov. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!