Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak hogyan mondjam meg,...

Apanacsi kérdése:

Apámnak hogyan mondjam meg, hogy kikellene cseréltetni a zárat mert egyszer kétszer nem zártam be az ajtót mikor itthon voltam? Garázs zárat is kilehet cserélni?

Figyelt kérdés
(attól tartok, hogy mikor nem zártam be bejött valaki és elvitte valamelyik kulcsot lemásoltatta és utána visszacsempészte)
2012. jan. 23. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy kicsit paranoiás?
2012. jan. 23. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
miből gondolod, hogy bejött valaki? hallottál hangokat, vagy észrevetted, hogy eltűnt a kulcs? De ha tényleg szerinted ellopták és lemásolták, akkor valahogy megkell mondanod
2012. jan. 23. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

:)

Akkor már régen be mentek volna.....

Ja csak úgy" visszacsempészte volna"....HaHa mint a filmekben...

2012. jan. 23. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy valaki úgy akarna kirabolni titeket, hogy bemegy az üres házatokba, még csak erőfeszítés sem kell hozzá, mert nyitva is hagyod neki az ajtót, majd nem az értékeiteket viszi el, hanem a kulcsotokat és még vissza is csempészi a helyére.

Már rég eltűnt volna mindenetek, ha valaki bement volna. Mindenesetre óriási felelőtlenség, amit csináltál..

2012. jan. 23. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Éjszakára hagyjátok a kulcsot a zárban.
2012. jan. 23. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj, ez már paranoia.

A besurranó tolvaj elviszi, ami a keze ügyébe kerül (értéket), ha rajta kapod akkor meg azt mondja, hogy árul valamit.

Nem fog nekiállni kulcsmásolással szórakozni.

2012. jan. 23. 20:51
 7/13 A kérdező kommentje:

lehet, hogy már tényleg kicsit paranoiás lettem

Elégg nagy baj van akkor velem :S

2012. jan. 23. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:

mondd meg hogy elég régóta van ez a zár,és hogy lehet hogy már régi és könnyen feltudják törni és az újakat nem ennyire egyszerű lenne meg ilyesmi :D

amúgy szerintem ne félj.nemhiszem hogy ilyen lenne :)

2012. jan. 23. 20:58
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2012. jan. 23. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Tényleg kissé paranoiás vagy, ezt a kérdést már hétvégén is feltetted. Nyugi, relax, gondolj másra.
2012. jan. 23. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!