Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak vagy ne? Kikellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak vagy ne? Kikellene tartanom ha már meglett fenyegetve.

Figyelt kérdés

4év után szétmentünk mert kiment külföldre, de itthon összeszedett egy cig ány lányt, 1éve vannak együtt, de a fiú sűrűn hazajár és találkozunk.

Megszeretnénk próbálni újból, de tegnap szakított a csajjal aki elvileg nem eszik nem iszik és csak sír, az apja meg fenyegette hogy megöli és lefejezi a fiút.Mondjuk nem miattam van vége, mert ígyis úgyis vége lenne.DE félő hogy visszasírja magát a nő.Van értelme várnom??

2012. jan. 12. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
lépj közbe. ne hagyd, hogy a barátodon is élősködjenek, ha már az egész országgal is azt teszik
2012. jan. 12. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
én nem akarnék olyan pasival összejönni, aki előttem cigánnyal volt... fujj.
2012. jan. 12. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Így jár aki cigánnyal kezd
 4/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki de azt mondta hogy ezt elkell intézze velük és leül megbeszélni a lánnyal.
 5/9 Kingaa1 ***** válasza:
csefy szinte csalódtam, azt hittem tök komolyat irsz... Szerintem duma az apja részéről, azt döntsd el, hogy menyire akarod,h zűrös bizalmatlan életed legyen
2012. jan. 12. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:
vegye fel az utolsó kenetet, beszélje meg és ne fogadja vissza.
2012. jan. 12. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
lenne gusztusod hozzá,miután már megdugott egy cignylányt?
2012. jan. 12. 23:04
 8/9 valaki a tömegből ***** válasza:
Én azt nem értem hogy volt képes összejönni egy cigánnyal, de jól van ha megtette most válalja a felelőséget. Mondjuk én a helyében ha már külföldre jár ki, ott maradnék egy jó idelyig amíg a szülők lehiggadnak, aztunán a legnagyobb csendben hazatérnék hozzád.
2012. jan. 12. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt még hányszor kérdezed meg?
2012. jan. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!