Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A prince of persia the forgott...

A prince of persia the forgotten sands játékban a the baths helységnél járok és ott kikellene nyílnia egy ajtónak de nem nyílik ki és mi a teendő?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
crack fix megoldja, legalább is a google azt mondja...
2011. máj. 2. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:
am. én ezt a játékot crack nélkül szedtem le mer tömörítve volt az egész,kikellett bontani és aztán felrakni.asszem a telepítője .iso típusú volt.de a játék megy úgyhogy nem hiszem h egy crack kellene hozzá.amikor még először jártam a játékban annál a helynél akk nyílt az az ajtó és onnan jöttek ki az ellenségek,most azonban bár hallani hogy nyílik meg hallani azt hogy az ellenség kijön onnan de az ajtó zárva és az ellenség nem jön ki hanem az ajtó előtt egyszerűen elővarázsolódik.mondjuk legyőzni legyőzöm őket csak nem tok bejutni :( más lehetőség esetleg?
2011. máj. 2. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanez a probléma!

Nem tudtad megoldani vhogy azóta???

2012. jan. 15. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!