Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétába fogtam, valamivel még...

Diétába fogtam, valamivel még kikellene egészítenem?

Figyelt kérdés

A mai napot 1,5 bögre tejjel kezdtem (1,5%-os), majd a későbbiekben megettem egy görögdinnye felét, majd enyhén borsozott párolt csirkemellet ettem zöldséggel 2x is!

Most teljesen jóllakva érzem magam!

2011. júl. 12. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem valamilyen rendszert kellene vinni a dologba.

pl egy csésze tej önmagában nem igazi reggeli.

2011. júl. 12. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de úgy kérdezem, hogy a zöldség, gyümölcs, hús mellé kellene még valamit hozzátennem a következő napokban? Vagy ez így rendben van?

Tejen kívűl semmi más nem esett volna jól ma reggel! :)

2011. júl. 12. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
sportolást tedd még hozzá - és tényleg egyél rendesen
2011. júl. 12. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Heti 3x edzek 2 órát minden alkalommal, ebből 1 óra Aerob edzés ( bicikli) :)

Egy kérdésem lenne még, valaki megtudja nekem mondani, hogy kb. hány kalóriát vittem be ma?!

Nap végére elfogyasztottam összesen 3,5 bögre 1,5 % zsírtartalmú tejet, 3 db. barackot (nektarin) egy egész dinnyének a felét (görögdinnye) 6-7 db. paradicsom és kb. 3 szelet párolt csirkemell kevés borsal.

2011. júl. 12. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

kcal.hu

kép? paramétereid (cm/kg/év)?

2011. júl. 12. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de mi honnan tudjuk hogy egy egész dinnyének mennyi volt a fele? Lehetett az a dinnye 5 kg, 10 kg. Sokkal egyszerűbb ha máskor ráteszed evés előtt a mérlegre.

Meg van nekem kis bögrém , közepes és nagy. A nagyba belefér 0,5 l tej. Szóval ezt helyetted nem tudja kiszámolni senki.

2011. júl. 13. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!