Diétába fogtam, valamivel még kikellene egészítenem?
A mai napot 1,5 bögre tejjel kezdtem (1,5%-os), majd a későbbiekben megettem egy görögdinnye felét, majd enyhén borsozott párolt csirkemellet ettem zöldséggel 2x is!
Most teljesen jóllakva érzem magam!
Szerintem valamilyen rendszert kellene vinni a dologba.
pl egy csésze tej önmagában nem igazi reggeli.
Köszi a választ, de úgy kérdezem, hogy a zöldség, gyümölcs, hús mellé kellene még valamit hozzátennem a következő napokban? Vagy ez így rendben van?
Tejen kívűl semmi más nem esett volna jól ma reggel! :)
Heti 3x edzek 2 órát minden alkalommal, ebből 1 óra Aerob edzés ( bicikli) :)
Egy kérdésem lenne még, valaki megtudja nekem mondani, hogy kb. hány kalóriát vittem be ma?!
Nap végére elfogyasztottam összesen 3,5 bögre 1,5 % zsírtartalmú tejet, 3 db. barackot (nektarin) egy egész dinnyének a felét (görögdinnye) 6-7 db. paradicsom és kb. 3 szelet párolt csirkemell kevés borsal.
kcal.hu
kép? paramétereid (cm/kg/év)?
Ne haragudj de mi honnan tudjuk hogy egy egész dinnyének mennyi volt a fele? Lehetett az a dinnye 5 kg, 10 kg. Sokkal egyszerűbb ha máskor ráteszed evés előtt a mérlegre.
Meg van nekem kis bögrém , közepes és nagy. A nagyba belefér 0,5 l tej. Szóval ezt helyetted nem tudja kiszámolni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!