A túrót hogyan szoktátok enni? Csak úgy magában, vagy valamivel keverve, esetleg édesen?
Ahogy itt olvasgattam, sok helyen írják, hogy jó a túró vacsorára. De nekem magában olyan száraznak tűnik, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, de nem túl kívánatos.
Szóval szeretnék ötleteket kapni, hogy mivel lehet változatossá és ízletessé tenni.
Kedvenc édes: 1 reszelt alma, fahéj, túró
Kedvenc sós: Körözött paprikába töltve
Mondjuk én mindenhogy imádom sokat kreatívkodok vele. Pl. turmixba is király, akár úgy, hogy forró víz, cukrozatlan kakaópor, édesítő, túró, tej, és ez az egész összeturmixolva. Egy jó kis egészséges laktató kakaó :)
Édesen (úgy finomabb):
- pici jogurttal / vízzel / szójatejjel fellazítva túrókrémnek elkeverve + stevia (édesítő) + vaníliaaroma / rumaroma
- stevia + fahéj
- vízzel higítva + kis proteinpor
- stevia + kis rózsavíz
- friss gyümölcs + stevia (édesszájú vagyok, na)
- kevés aszalt gyümölcs (így már elég édes)
Ha sósan akarom:
- felvágottba tekerve (a felvágott már elég sós)
- paprikába töltve, sózva
- kaporral, zöldfűszerekkel, kígyóuborkával, sózva
- sovány tejföllel kikeverve + só, fokhagymapor, pirospaprika + zöldség, ízlés szerint
b.uzik... magában nyersen le kell tolni
adva van egy nagyon jó protein forrás erre elb.asszátok itt mindenféle gyümölccsel meg fahéjjal meg cukorral meg a f.aszom tudja még mivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!