Szoktátok kenni valamivel az autótok zárjait, zsanérjait?
Figyelt kérdés
Érdemes egy 5-6 éves autó zárszerkezetébe,kulcsnyílásába,gyújtáskulcs nyílásába,zsanérokhoz WD-40-et vagy éppen szilikonsprayt fújni?
Ti hogyan szoktátok?
2011. júl. 6. 16:39
1/6 anonim válasza:
WD40 tökéletes megoldás erre (is)
3/6 A kérdező kommentje:
A GYÚJTÁSKULCS NYÍLÁSÁBA is bele lehet fújni?
És egy 5-6 éves újabb autóéba is érdemes?Nem lesz baja?
2011. júl. 6. 16:45
4/6 anonim válasza:
Az előző válaszadókkal nagyon egyet értek a WD 40-nel kapcsolatban de a gyújtáskapcsolóba nem fújnám bele, oda inkább ne fújjál semmit, azok bírják anélkül is ameddig bírják. Szerintem még 15 éves autó is van eredeti gyújtáskapcsolóval vagy idősebb, az 5-6 évesnél főleg hanyagold.
5/6 anonim válasza:
Mehet a kapcsolóba is. Nekem szorult benne, belefújtam, megforgattam benne párszor a kulcsot, meg ki-behúztam, jött is ki vele egy kis sörlé, de azóra is szépen kattan, könnyen fordul.
6/6 anonim válasza:
WD40 a legjobb megoldás. Mehet a gyújtáskapcsolóba is egészen nyugodtan. Én a kulcsot fújtam be vele többször és úgy forgattam meg a gyújtáskapcsolóban, ártani nem ártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!