A túrót hogyan szoktátok enni? Csak úgy magában, vagy valamivel keverve, esetleg édesen?
Figyelt kérdés
Ahogy itt olvasgattam, sok helyen írják, hogy jó a túró vacsorára. De nekem magában olyan száraznak tűnik, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, de nem túl kívánatos.
Szóval szeretnék ötleteket kapni, hogy mivel lehet változatossá és ízletessé tenni.
2011. okt. 11. 16:08
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jókat írtatok. Az utolsó válaszoló kivételével mindenkinek ment a zöld mancs.
Neki pedig annyit írnék, hogy az emberek többsége nem csak a létfenntartás miatt eszik, hanem az ízek okozta élvezet miatt is. És ezt a szükségletet egy fogyókúra/ diéta/ bármi kedvéért igen nehéz kikapcsolni (én személy szerint nem is akarom), így nézd el, ha nem akarom natúran megenni a túrót (és ahogy elnézem, nem vagyok ezzel egyedül).
2011. okt. 12. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!