Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 10.27-én vettem egy cipőt a...

10.27-én vettem egy cipőt a Deichmannban, még nem hordtam, ki lehet cseréltetni másikra?

Figyelt kérdés
Mivel eddig külföldön voltam, nem volt időm visszavinni. Nincs semmi hibája, hirtelen felindulásból vettem meg, pedig nincs is volt rá szükségem. viszont itt a tél, kéne egy csizma, arra gondoltam hátha becserélik nekem...
2011. nov. 16. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában 8 nap a csereidő. Utána akkor cserélik ki, ha valami baja van.
2011. nov. 16. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ki lehet. A blokkra viszont szükséged lesz.
2011. nov. 16. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
miért vennének vissza egy vadonatúj cipőt? :D Szinte mindenhol 8 nap van arra, ha valami nem jó, akkor visszaveszik, amúgy csak akkor ha javítani kell.
2011. nov. 16. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, max akkor veszik vissza, ha láthatóan minőségi hiba miatt tönkrement teljesen, akkor levásárolhatod.

Egyéb esetben javíttatják, ha meg kétséges, hogy rendeltetésszerű használatból eredt-e a hiba, ki is vizsgáltatják.

Próbáld inkább valamelyik ismerősödnek eladni, úgy mégse buksz rajta annyit, vagy esetleg tedd el jövőre, és vegyél egy csizmát. :D

2011. nov. 16. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld tesz-veszen eladni.
2011. nov. 16. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!