Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztár szeretnék lenni mindenki...

Sztár szeretnék lenni mindenki kicsúfol de én megmutatom?!

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom TÉNYLEG sztár akarok lenni ezalatt : Ének Tánc Szinészet..stb a lényeg : még énekkarrol is kirúgtak az mert rossz hangom volt.. Ez másodikban volt alsóban. anyira bántott a dolog hetekig bõgtem ! negyedikben ujra jelentkeztem akkor visszavettek volt egy éneklõs elõadás a suliban háttér énekes voltam..mindig egy csaj énekelt minden fõszerepet..na de ez semmi ! oda jott hozzám az énektanár hogy malyd ha elkezdõdik énekeljek hallkan... A POFÁM LESZAKADT! már csak azért is a könnyeimet visszafolytva teli torokbol énekeltem ... 4.kes voltam ... és de a legfontossab az hogy : MÁR FELLTUDOK ÁLLNI!!! mióta hallottam Hayato sama énekét az uta no prince sama.bol.. ő a példaképem lett !! elképesztően gyönyörű hangja van... mindig meg hallgatom a My sweetest love cimű dalát... anyira gyönyörű hangja van hogy mindig eszembe juttatja az álmom...

hangom : http://www.youtube.com/watch?v=zhI7vq8Tkc4

táncom : http://www.youtube.com/watch?v=q-v9LUDCKnI

meg fogom mutatni de hogyan tegyem ?? és milyen a hangom ?? és tánc ?

2014. ápr. 8. 21:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
90%
Ez most komoly! :D Álmodj valami másról , az éneklést felejtsd el!
2014. ápr. 9. 00:12
 32/44 anonim ***** válasza:
79%

Atya világ!Elolvastam a másik kérdésedet is,amit itt valaki belinkelt,meg idő közben eszembe jutott,h olvastam is egyet,amit szintén te írtál ki,hogy álomvilágban élsz és szerelmes vagy egy manga szereplőbe.

Ezek után arra jutottam,hogy veled tényleg nincs rendben valami.Nekem a videók,amiket feltöltöttél nem voltak viccesek,hanem inkább megdöbbentő,hogy képes voltál ezt az értékelhetetlen akármit feltölteni a netre és még el is hiszed,hogy jó amit csinálsz.Viszont azon hatalmasat röhögtem,hogy Lisandra néven mutatkoztál be az új suliban... XD

2014. ápr. 9. 01:31
 33/44 anonim ***** válasza:
77%
jesszus...
2014. ápr. 9. 02:07
 34/44 anonim ***** válasza:
85%

engem őszintén érdekel hogy milyen a kapcsolatod az édesanyáddal

talán hallottál már a Pygmalion effektusról (önmagát beteljesítő jóslat, pozitív elvárások eredményekénti fejlődés) de szerintem "csak" sztár ne akarjál lenni

tehetséges énekes, táncos, színész kellő alázattal

ez akarjál lenni, de olcsó lotyó akit a Bors magazin sztárnak nevez olyan ne akarjál lenni

a többi válaszoló meg mit tudja még hogy egy 13 éves kölök mi lesz majd 25 éves korában

mindamellett én is érzek némi torzulást a kérdésben, és ajánlom beszélgess sokat felnőttekkel, lehetőleg tanáraiddal, szüleiddel

meg anyukáddal, és üzenem neki hogy szeressen nagyon mert az talán még segít rajtad

én valahol sajnálom ezt a gyereket na...

2014. ápr. 9. 03:46
 35/44 anonim ***** válasza:
69%

Van két lehetőséged..tanár és szenvedsz..

Vagy elmész egy olyan szennybe, mint a való világ és egy celeb leszel.

2014. ápr. 9. 10:25
 36/44 anonim ***** válasza:
67%

Már letörölték a videót sajnos, de a tanácsaim a következők:

1.Tanulj meg helyesen írni!

2.Ha valami nem megy, nem kell erőltetni. Nem születik mindenki jó hanggal (én sem vagyok olyan szerencsés:D), ez van, találj valami mást, amiben jó vagy! Lehet, hogy ez nem egy tipikus "sztár" dolog lesz, hanem egy nyelv, vagy sport, vagy festés, stb.

3.Nem kellene túlzottan szenvedélyesnek lenni, ez ijesztő és idegesítő.

4.Én is szeretem az animéket, na de kicsit túlzás karaktert választani példaképnek:D Mondjuk 13 évesen még oké, úgyis kinövöd majd:)

2014. ápr. 9. 15:53
 37/44 anonim ***** válasza:
61%
Miért törölted a videókat?
2014. ápr. 9. 16:06
 38/44 anonim ***** válasza:
67%
Én is meg akartam nézni őket! :(
2014. ápr. 10. 02:09
 39/44 anonim ***** válasza:
En is nezni akartam de mar nem jott ossze. :-)
2014. ápr. 10. 08:41
 40/44 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj! Ne foglalkozz a többiekkel! Ezek csak irigykednek! Ha igazán akarod, sikerülni fog! Nem számít senki véleménye, ha sztár akarsz lenni, az leszel! Én énekesnõ akarok lenni, 4.ben az ofõm azt mondta, sosem leszek énekesnõ, mert rossz hangom van. De még most sem adtam fel, küzdeni fogok érte, gyakorlás, énektanár, és tudom, hogy egyszer valóra fog válni! Harcolni kell érte, semmi sem hull csak úgy az öledbe. De ha már elhiszed, félig meg is valósult! :) És ne figyelj ezekre az emberekre, õk azok, akik nem hisznek semmiben, túl gyengék, feladják! Mint montam, csak irigykednek, mert te nem adod fel, erõs vagy! :) Szóval szerintem légy büszke magadra, és sose feledd: csak akarni kell! ;)

13/l

2014. ápr. 22. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!