Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztár szeretnék lenni mindenki...

Sztár szeretnék lenni mindenki kicsúfol de én megmutatom?!

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom TÉNYLEG sztár akarok lenni ezalatt : Ének Tánc Szinészet..stb a lényeg : még énekkarrol is kirúgtak az mert rossz hangom volt.. Ez másodikban volt alsóban. anyira bántott a dolog hetekig bõgtem ! negyedikben ujra jelentkeztem akkor visszavettek volt egy éneklõs elõadás a suliban háttér énekes voltam..mindig egy csaj énekelt minden fõszerepet..na de ez semmi ! oda jott hozzám az énektanár hogy malyd ha elkezdõdik énekeljek hallkan... A POFÁM LESZAKADT! már csak azért is a könnyeimet visszafolytva teli torokbol énekeltem ... 4.kes voltam ... és de a legfontossab az hogy : MÁR FELLTUDOK ÁLLNI!!! mióta hallottam Hayato sama énekét az uta no prince sama.bol.. ő a példaképem lett !! elképesztően gyönyörű hangja van... mindig meg hallgatom a My sweetest love cimű dalát... anyira gyönyörű hangja van hogy mindig eszembe juttatja az álmom...

hangom : http://www.youtube.com/watch?v=zhI7vq8Tkc4

táncom : http://www.youtube.com/watch?v=q-v9LUDCKnI

meg fogom mutatni de hogyan tegyem ?? és milyen a hangom ?? és tánc ?

2014. ápr. 8. 21:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
90%
én nem tudom elhinni, hogy ez nem kamu..akinek ennyire nincs hangja, és még az általános iskolai énekkarbol is kiteszik..aki ennyire nem tud táncolni...az tényleg azt hiszi magárol, hogy tehetséges?
2014. ápr. 8. 21:30
 12/44 anonim ***** válasza:
90%
Szegény csaj eléggé szívatja valaki :DDD
2014. ápr. 8. 21:35
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Megasztárba, X faktorba simán megállnád a helyed, ott sem igen hallhatunk értékesebb produkciókat.

Ez komolyan te vagy? Ezt így vállalod? Remélem nem mást égetsz így.

14/44 anonim ***** válasza:
90%
De régen nevettem ilyen jót! Köszi.
 15/44 anonim válasza:
89%

Egy igazi őstehetség vagy! Nekem nem tetszik,de valakinek biztos. Személy szerint én, és páran, akik még látták ezt, szakadtunk a röhögéstől. Mondd, hogy ez nem komoly! :D

Kedves 76 éves pedofilok! Íme egy újabb áldozat!

2014. ápr. 8. 21:40
 16/44 anonim ***** válasza:
89%
Te lány, javaslom, hogy gyorsan írja a moderátoroknak és töröltesd ezt a kérdést... Én is nevetnék a többiekkel, de én már láttam pár kérdésedet és tudom, hogy nem vagy százas.. http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..
2014. ápr. 8. 21:40
 17/44 A kérdező kommentje:
Nem. nincs tehetsegem. igen nincs tehetsegem. de van egy almom !!es akaratom is !
2014. ápr. 8. 21:44
 18/44 anonim ***** válasza:
89%
tehetség nélkül nem jutsz messzire..
2014. ápr. 8. 21:46
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
Dicséretes dolog a kitartás de sajnos nem mindig kifizetődő. Ahogy most se lesz az. Se a hangod se a tánctudásod nem fog már változni. Törődj bele és keress olyan 'álmot' amivel nem kínzol más embereket.
2014. ápr. 8. 21:49
 20/44 A kérdező kommentje:
Meselek egy tortenetet ami valos.: volt egy fiu akinek borzaszto hangja volt es hallasa semmi. o enekellni szeretett volna. a tanarjai a csaladja a baratai mindenki azt mondta neki hogy ez neki nem fog menni mert nincs adotsaga,nincs tehetsege . de a fiu nem adta fel mindig enekelt akarhol volt. Egyszer sikerult egy zene iskolaba bejutnia ... minden gyerek kirohogte a hangjat . de o nem adta fel. o tudta ÉREZTE HOGY BENNE REJLIK VALAMI KÜLÖNLEGES ! es o kihozta magabol ezt ! sikerult profin enekelnie isten csodajara de lett hallasa mindenki racsodalt a hangjara es nem hittek el hogy o nem tudott mindig enekelni . roviden ennyi de mondom IGAZ.
2014. ápr. 8. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!