Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztár szeretnék lenni mindenki...

Sztár szeretnék lenni mindenki kicsúfol de én megmutatom?!

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom TÉNYLEG sztár akarok lenni ezalatt : Ének Tánc Szinészet..stb a lényeg : még énekkarrol is kirúgtak az mert rossz hangom volt.. Ez másodikban volt alsóban. anyira bántott a dolog hetekig bõgtem ! negyedikben ujra jelentkeztem akkor visszavettek volt egy éneklõs elõadás a suliban háttér énekes voltam..mindig egy csaj énekelt minden fõszerepet..na de ez semmi ! oda jott hozzám az énektanár hogy malyd ha elkezdõdik énekeljek hallkan... A POFÁM LESZAKADT! már csak azért is a könnyeimet visszafolytva teli torokbol énekeltem ... 4.kes voltam ... és de a legfontossab az hogy : MÁR FELLTUDOK ÁLLNI!!! mióta hallottam Hayato sama énekét az uta no prince sama.bol.. ő a példaképem lett !! elképesztően gyönyörű hangja van... mindig meg hallgatom a My sweetest love cimű dalát... anyira gyönyörű hangja van hogy mindig eszembe juttatja az álmom...

hangom : http://www.youtube.com/watch?v=zhI7vq8Tkc4

táncom : http://www.youtube.com/watch?v=q-v9LUDCKnI

meg fogom mutatni de hogyan tegyem ?? és milyen a hangom ?? és tánc ?

2014. ápr. 8. 21:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
83%
igaz, persze. álmodj tovább.
2014. ápr. 8. 22:01
 22/44 anonim ***** válasza:
86%
A Maunika sóban még lehetsz híres. Vagy csinálsz egy olyasmit, mint a Bikicsunáj.
2014. ápr. 8. 22:05
 23/44 anonim ***** válasza:
14%
Hali! "Cukimániákuslány:$" szerintem tehetséges vagy. Bármilyen furcsán hangzik, de tehetséges vagy érzem az énekedben az akaraterőt, érzem benne a potenciált érzem benne azt, hogy OTT VAN VALAMI, AMI KI AKAR TÖRNI ÉS HA NAGYON AKAROD KI FOG TÖRNI! Csak így tovább szerintem. A többi hülyegyerekre ne hallgass. Én is így kezdtem, és nyertem egy indiai tehetségkutatón (apukám indiai). Ha gondolod írj privátot
2014. ápr. 8. 22:23
 24/44 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon Bátor vagy!:-D Az éneklést tartsd meg addig ameg édesanya leszel és a gyermekednek ő örülni fog de a nagy közönség sajnos erre nem lesz vevő! Inkább tanulj és keress egy olyan állást ahol a buksidat kell használni! Ne haragudj! De ezt a kemény igazságot a lanyaimnak is megmondanam h ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe!
2014. ápr. 8. 22:25
 25/44 anonim ***** válasza:
83%

Shakirát is kitették az iskolai énekkarból, mert azt mondták, olyan a hangja, mint egy kecskének.

Ezt a szöveget viszont már én is képtelen vagyok elhinni, annyiszor belefutottam a kérdező kérdéseibe/válaszaiba :D

2014. ápr. 8. 22:27
 26/44 anonim ***** válasza:
92%
Kis aranymaszat :) veled egy idős a nagyobbik lányom. Hát én életbe többet nethez nemengedném ha ilyet látnák róla meg ilyen felfogása lenne.
2014. ápr. 8. 22:43
 27/44 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem akkor vard a csodat, mert a hangodon mar csak az segithet ;) De igaza van annak, aki azt mondja, hogy celeb lehetsz meg! Fekete Pakonak sincs hangja, es megis... :)
2014. ápr. 8. 22:46
 28/44 anonim ***** válasza:
90%
Fekete Pako nem celeb szerintem. Ha olyan szinte szeretnél jutni hogy TV előtt mindenki nevet maximum 1 percet rajta aztán annyi akkor sok sikert :)
2014. ápr. 8. 22:58
 29/44 anonim ***** válasza:
86%
Csupa jóindulattal mondom, hogy nem vagy színpadra való. Esetlen vagy, szögletes a mozgásod mint egy idomított medvének, a hangod semmilyen, nem arról van szó hogy csak képzetlen, hanem egyszerűen semmilyen... ráadásul még akkor is izgulsz és lámpalázas vagy, kapkodsz és hadarsz, amikor otthon egyedül bohóckodsz... ezek mellett már nem is számít, hogy semmi báj, semmi vonzó nincs a megjelenésedben, akár fiú is lehetnél, az sem tűnne fel. Azt már nem is említem, hogy az igazán nagy sztárok nem úgy indultak neki az életnek, hogy "márpedig én sztár leszek" hanem valaki észrevette a bennük rejlő tehetséget. Benned nincs, legalábbis nem ezen a téren. Ne kapaszkodj ebbe a témába, mert csak az idődet vesztegeted, de lehet, hogy egyszer még csodálatos űrhajós, jegybankelnök, vagy tanárnő leszel, akit mindenki tisztelni fog, persze ehhez tanulnod kellene, mert a helyesírásod igazán botrányos.
2014. ápr. 8. 23:12
 30/44 anonim ***** válasza:
85%
úristen, ezt fel merted tenni a youtube-ra, magadat égetni?
2014. ápr. 8. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!