Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell ezért r. ancnak...

Miért kell ezért r. ancnak nézni? Itt aludt és mindenki azt hiszi, hogy lefeküdtünk

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nem vagyunk együtt, de azért már majdnem.Szóval sokat vagyunk kettesben és együtt.Még a múlt héten itt aludt egyszer és egyre többen pletykálnak erről.

Tudom, hogy sokan nem nézik jó szemmel, hogy mi jóban vagyunk (elég népszerű srác), de olyanokat terjesztenek, ami kicsit hajmeresztő.

Ráadásul egy olyan lány mondja, hogy r....nc vagyok, akit kb minden buliba lefektetnek, vagy ő csinált ezt-azt.

Mit tegyek, hogy befejezzék és elhiggyék, hogy nem feküdtünk le?

2013. dec. 24. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ne is foglalkozz vele,minél jobban védekezel,annál inkább ezt fogják terjeszteni.
2013. dec. 24. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Általában azért olyan e,berek akikkel nem vagyunk együtt nem alszanak nálunk max barátnő azért.
2013. dec. 24. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Le kell szni.. gondoljon mindenki amit csak szeretne..!

voltam hasonló helyzetben.. még a tanáraim is be-be szólogattak..

2013. dec. 25. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne törődj velük, őket minősíti, hogy a semmibe pletykálkodnak.

Az viszont téged minősít, hogy "nem vagytok együtt, csak majdnem" de már nálad alszik... :)

2013. dec. 25. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért minősítené őt az együtt alvás, ha azon kívül nem történt semmi sem?

Egyébként ne foglalkozz velük. Minél jobban védekezel, annál inkább azt fogják hinni, hogy volt más is alváson kívül. Viszont ha nem törődsz velük, pár hét és elfelejtik.

2013. dec. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!