Mindenki féltékeny a szépségemre és ez már kiborít mi
tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok előre szeretném leírni, hogy tényleg nem felvágásból írom ide a kérdést csak már szeretném kiönteni a lelkem mert erről a dologról nem igazán tudok senkivel beszélni mert akkor én tűnnék beképzeltnek. A suliban van a legtöbb problémám ebből mert, ha az utcán megbámulnak a nők vagy csúnyán néznek ellenségesek ezeket a dolgokat még elviselem de az zavar, ha a közvetlen környezetem folyamatosan ezzel van elfoglalva. Írok egy kicsit arról, hogy is nézek ki szőke hosszú hajam van zöld szemeim vékony jó alakom van középmagas vagyok és szép arcom nem akarom túl ragozni de tényleg egy olyan lány vagyok akire azt mondják, hogy nagyon gyönyörű. De igazából teszek is a szépségemért mindig ápolt vagyok tornázom a jó alakért minden reggel sminkelek megcsinálom a hajam eljárok kozmetikushoz manikűröshöz divatosan stílusosan öltözködöm jó ruhákba járok magassarkúba általában szóval nem könnyű mindenre odafigyelni, hogy az eredmény tökéletes legyen. Nem kevesen mondták rám, hogy különlegesen szép lány vagyok és modell ügynökségektől is kaptam ajánlatot de sajnos nem modellkedhetem mert a szüleim nem örülnének, hogy ilyen fiatalon belekezdjek de később szeretném ezt a pályát választani. A másik gond az, hogy nemcsak szép vagyok de a szüleim eléggé gazdagok és tényleg mindent megkapok és nem is nagyon kell érte semmit tennem szóval kimondom, hogy nagyon hálás vagyok az életemért mert ennél szebbet elképzelni sem tudnék csak ugye a beteges féltékenykedés már nagyon zavaró. A legnagyobb problémám azzal van, hogy az osztályon belül is sok lány van, akiknek nagyon szemet szúr az én külsőm vannak, akik elfogadják, hogy ők nem lehetnek ilyenek és megbékélnek vele de úgy 5-6 lány nagyon irigy mert bár páran közülük mindent megpróbálnak megtenni érte az eredmény mégis az lesz, hogy fele olyan szépek sem tudnak lenni mint én. Néhányan csak csúnyán néznek és látom, hogy óra közben vagy szünetekben engem figyelnek és ilyen utálattal irigységgel néznek rám néha pedig teljesen megváltoznak és tökre nyalni próbálnak ez még régebben volt jellemző most már inkább csak süt róluk a féltékenység. Viszont az egyik lány vele van a legnagyobb problémám beszólogat meg szinte már meg akar ölni a szemével irigy arra a figyelemre is, amit én a fiúktól kapok mert szinte mindenkinek én jövök be és főleg a probléma az is, hogy ezeknek a lányoknak a kiszemeltjei is inkább engem választanának nem tudok már mit csinálni velük még év vége felé is inkább a fiúkkal lógtam mert ők legalább nem féltékenykednek de hát ez sem állapot mert akkor meg ebbe köt bele az a lány de egyértelműen csak irigy mit lehetne tenni?
A sok smink tönkre teszi az arcod.Lehet kissé beképzelt vagy azért nem szeretnek,tudod ha valakinek jó a kisugárzása kedves,segítőkész az bárhogy is néz ki szimpatikus lesz az embereknek,szerintem azért néznek Rád úgy,mert lerí rólad,hogy baromira beképzelt vagy,tudod a szépség relatív,van olyan lány akire azt mondják hű de szép de sok embernek pl egyátalán nem jön be.
2013. júl. 20. 17:22
2/50 anonim válasza:
Hát ez ellen nem tudsz semmit tenni, hiszen az emberekben kialakult rólad egy kép, amit nem nagyon lehet megváltoztatni. Ne foglalkozz velük, mert csak a saját életüket teszik tönkre, hogy egész végig téged csesztetnek :)
2013. júl. 20. 17:24
3/50 anonim válasza:
Kép?
2013. júl. 20. 17:24
4/50 anonim válasza:
Lehet sok nő irigy és féltékeny igen a nők ilyenek,de te szerintem baromira beképzelt vagy és el vagy szállva magadtól,az írásod alapján egy tipikus elkényeztetett szőke nő jut eszembe rólad.Nem vagy náluk különb hidd el,ez a "fele olyan szépek,mint én" ez nevetséges.
2013. júl. 20. 17:29
5/50 anonim válasza:
kép?:)
2013. júl. 20. 17:35
6/50 anonim válasza:
Hát az írásod alapján tényleg elég beképzelt lehetsz.
2013. júl. 20. 17:35
7/50 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék ide belinkelni mert nem rakosgatok fel össze-vissza a netre képeket mert nem megerősítésre van szükségem mert azt eleget kapok. De ezek a lányok mind el vannak szállva maguktól ők beképeltek, ha én talán egy picit beképzelt is lennék az csak azért van mert nekem van mire nekik meg egyáltalán nincsen.
2013. júl. 20. 17:36
8/50 anonim válasza:
Szép vagy, gazdag vagy, az írásod alapján le is nézed a többieket, akkor meg miért nem mindegy, mit gondolnak rólad? Élvezd ki a helyzeted, ez igazán nem nagy probléma, még akkor sem, ha neked ez a legnagyobb bajod az életben.. amúgy is az ilyen embereknek inkább imponálni szokott, hogy mások irigyek rá, szerintem neked sem esik annyira rosszul, mint ahogy leírtad..
2013. júl. 20. 17:43
9/50 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem öltöznél annyira tökéletesen legalább a suliban. Fontos, hogy az ember kedvesen mosolyogjon. A kedvesség és az egyszerűség az megszerettetne téged a többiekkel. Látok sok nagyon fiatal lányt akik tökéletesre vannak megcsinálva. Értsd ez alatt a haj, ruha, stb. és már annyira tökéletesek, - oké gyönyörűek - hogy nem természetes, már taszító, már túl tökéletes. Szerintem arra törekedj, hogy a kevesebb több! Vagyis ha kicsit kevésbé válogatod össze a ruháidat, nem kell smink suliba, akkor lehet hogy szimpibb leszel.
Amúgy én szeretem nézni a szép lányokat, pedig lány vagyok én is - sőt nő - de csak azért meg gyönyörködöm bennük. Jó nézni a szépet. Lehet én is béna képpel nézem őket és lehet másnak ez úgy jön le, hogy irigy vagyok.
2013. júl. 20. 17:44
10/50 anonim válasza:
Csak annyit tudok írni,hogy nekem is állítólag feltűnően szép arcom van, nők is jegyezték már meg többször,de soha nem ért emiatt semmi féle bántás. Úgyhogy ne haragudj,de szerintem legalábbis írásod alapján az jön le,hogy nagyképű vagy és önimádó,hisz írod a lány ismerőseid is próbálnak szépek lenni,de fele annyira se sikerül nekik,mint te vagy. Honnan tudod? Lehet kapásból egyik lány ismidre azt mondanám szebb,mint te vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!