Mindenki féltékeny a szépségemre és ez már kiborít mi tegyek?
Egyébként nekem is van ilyen ismerősöm, aki azzal jön, hogy féltékeny vagyok rá, mert ő szép.
Kezdjük ott, hogy mindenki szép. De ha fizikailag nem is, akkor van egy olyan kisugárzása, ami széppé és vonzóvá teszi, még a környezet által a legcsúnyábbnak nevezett embert is. Ez közhelyesen hangzik, de így van.
A második dolog pedig az, hogy nem vagyok én féltékeny rá, köszönöm szépen, nekem megvannak a saját barátaim, a családom, jól sikerült az érettségim, valószínűleg felvesznek az egyetemre. Miért legyek féltékeny az ő életére? Igen, biztosan szívesen cserélnék egy arrogáns kis senkivel, akit mindenki utál, mert beképzelt és képtelen "leereszkedni" a csúnya, földi halandók szintjére :(
Hát ez a helyzet veled is, kislány.
"buta sem vagyok "
Olvasd már vissza, mit írtál.
A kilóméteres szövegedbe jó, ha három vesszőt sikerült beleraknod. A fogalmazásod olyan, mint egy tízévesé.
Még nem olvastam el az utolsó választ, mikor a fejemben már megfogalmazódott, hogy kb ezt válaszolnám az utolsó kommentedre.
Mégis hogy a f****szba legyünk rád féltékenyek, így kép nélkül?! Külső leírás alapján el tudnék képzelni csúnya, átlagos, szép, és gyönyörű lányt is.
Szánalmas vagy kislányom, egy szerencséd hogy nem az anyád vagyok.
Ahhoz a törődéshez és életreneveléshez amit itt egyesek szüleiktől kaptak, TE NEM ÉRHETSZ FEL, mert egy nagy nullát neveltek belőled a szüleid. Ez az egy, amit SOHA SOHA nem fogsz megkapni. Legyél gyönyörű, az osztály kedvence, de remélem a fiammmal nem hoz össze a sors. De nem is fog, a fiam a normális egyszerűen szép, intelligens, visszafogott kultúrált lányokat szereti, nem az ilyen koravén lotyókat.
Te tényleg szánalmas vagy:DDD Ha mindenki egyetért azzal, hogy egy beképzelt "p*csa" vagy, fogadd el a tényt:) Komolyan, nálad önteltebb lányt az életbe nem láttam. Elkezded mondani, hogy a fiúk téged választanak, és nem a többieket egy "így jártak" fogalmazásban, és csodálkozol, hogy nem sajnálunk :/ Az meg ismét beképzeltség, hogy azt hiszed, ha rád néznek, az azt jelenti, hogy megcsodáltak és tekintetükkel próbáltak simogatni, mert te vagy az istennő? Fel kell hogy világosítsalak, nem te vagy a világ közepe:) Azaz magadnak de, de másoknak kevésbé hiszem. Azért is megnézhetnek mert reggel amikor tökéletes akartál lenni valamit nagyon benéztél, esetleg az illető elbambult
Hát, látod a mai világ milyen gonosz? Nem tudunk sajnálni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!