Mit tegyek, hogy ne legyek féltékeny?
A barátnőmre vagyok féltékeny, mert a fiúk jobban érdeklődnek iránta, melle is van, mellette nem igazán érzem magam senkinek.És nem akarok féltékeny lenni mert rossz, de nem tudok neki parancsolni(mármint az érzelmemnek)...
13/L
A barátnődre nem lehetsz féltékeny. Ha akkora barátnőd, inkább örülnöd kéne a sikerének. Szánalmas, hogy az ilyet barátságnak szoktátok nevezni. A barátod mellet önmagad vagy, nem egy senki. Azért vagytok barátok, mert szeretitek egymást és mert elfogadjátok a másikat, minden hibájával együtt.
Komolyan a mellére vagy féltékeny? Ha ennyire zavar tömd ki a tiedet, jobbat nem tudok. Keress másik "barátnőt".
16/L
osztályomban is van egy csaj akinek 13 éves kora létére 75/C-s mellei vannak ellentétben a 75/A-B-s átlaggal és mindenki féltékeny rá,mert a fiúk őt akarják taperolni...-.-"
könyörgöm...miért kell f*sni,hogy kicsik a melleid?[jó mondjuk engem ez sosem érintett,mert korán érő típus vagyok és hát kb nekem is 75/B-C-s a méretem]
szerintem van jópár pasi akinek te jobban tetszel mint a barátnőd.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!