Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi nagy szerelemből jó barát. Hogy ne legyek féltékeny? :S
Féltékeny vagyok de k*rvára. Lehet túlreagálom, de akkor is.
Februárban szakítottak a volt "nagy" szerelmével, gyerek koruk óta ismerték egymást, össze is jöttek, nagy szerelem is volt. Velem 2 hónapja van a csajszi, de mikor mondtam neki ki ez az arc, csak felhozta hogy régi jó barátja meg miegymás....persze, és azóta is üzenetben beszélgetnek, rendszeresen irogatnak egymásnak, sőt sztem telefonon is tartják a kapcsolatot...
Mikor rákérdezek mi van, mindig azzal takarózik, hogy semmi, csak oviskorukóta ismerik egymást meg bla bla lba....
de k*rvára fosok, hogy visszamegy hozzá....
Szeretem Őt nagyon, sztem még senkibe sem voltam ennyire szerelmes....:S sajnos....ugyérzem megint rosz emberbe szerettem bele, akinek viszont máshoz húz a szive...:S
ha lusta vagy, akkor minek jödsz fórumozni???
mennyé facebokozzá, meg van millio oldal, nem kell itten okoskodni.
rákérdeztem, nemegyszer, a válasz mindig az, hogy csak barátok, és engem szeret, nem menne vissza hozzá semmi pénzért...
Aztnemértem akkor, hogy miért nézegeti a képeit facebookon, miért üzizgetnek, meg iylenek....
de csak ennyit reagált arra, hogy neked ez rosszul esik? Vagy érvelj azzal, hogy fordítva mit érezne?
Amúgy lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy mennyire számít neki a szavad, mert azért egy kapcsolatban fontos a kompromisszum. Te sem azt tiltottad meg neki, hogy találkozzanak, hanem, hogy kicsit vegyenek vissza. Ha ezt nem érti meg, akkor alapjaiban rossz az egész.
A szerelem általában szívás!!!
ez sem lessz jobb...
Ja és fiú és lány között barátság nincsen,és a nők nagyja nagyon jól tud titkot tartani...
Sajnálom,én a helyedben dobnám még időben...Vagy mond meg a csajnak keményen és férfiasan hogy vagy te a bartátja...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:00
te is az a hülye pcsa vagy aki baráti pasikat tart feleslegesen...Nőj már fel baz+!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!