Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek feltekeny?
*barátnőivel, *hülye
amugy sztem ne legyél féltékeny, nem kell ahhoz buliznia h megcsaljon..
"Kimiljetek a huje valasztol!"
No comment!
Milyen téren voltál neki az első? Első komoly kapcsolat, vagy veled vesztette el? Mert ha az utóbbi, akkor rossz hírem van. Előbb-utóbb benyögi, hogy ő még nem élte ki magát és mással is ki szeretné próbálni. Ha szerencséd van. Ha nincs, akkor megteszi a hátad mögött és persze ezért is téged fog hibáztatni.
Ha nem akarod, hogy félrekúrjon, akkor ütni, verni, terrorizálni kell és eszébe se fog jutni. Ja és ezt nem én találtam ki, hanem az oldalon rengeteg nő írt már ilyen hozzászólást, hogy ezt tette vele a pasija és nem merte megcsalni.
Nem azt mondtam, hogy üsse meg a nőt, hanem azt, hogy ez hatásos. Vagy miért van az, hogy egy normális pasit simán elhagynak a nők, de aki félholtra veri őket, azzal együtt maradnak?
A kérdés pedig értelmetlen, mert úgysem együtt fogják leélni az életüket, mert a csaj előbb-utóbb mások után fog mászkálni, és ha a srácnak szerencséje van, akkor ezt őszintén közölni fogja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!