Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nem féltékeny? Lehet ez ellen tenni valamit?
hát ja"
de szemét majd szex közben szólj be neki,hogy 4 éve nagyobb volt a farka.
nekem is kicsik a melleim,de akárhányszor szóba hozom,hogy biztos örülne,ha nagyobb lenne,mindig leint,hogy "de úgy jó,ahogy van"...ha a pasid is elismeri Neked,hogy kicsinek tartja a melleidet,akkor ő egy paraszt,már bocsi.az én párom hála az égnek a kismelleket szereti(legalábbis állítása szerint :'D)
nincs önbizalom hiányom,bár nem vagyok valami lányos ;P de én is féltékenykedek a párom miatt,ez nálam azért van,mert nem bizonyította megbízhatóságát,sem őszinteségét soha a kapcsolatunkban,egyedül azt,hogy mennyire szeret.nekem viszont ez kevés...
én eddig össze-vissza 2x kaptam rajta,hogy más lányt megnéz.1x egy csaj hátsóját,aztán meg egy csaj persze,hogy az erkélyen vette át a felsőjét,melltartó meg rajta nuku -.-" de mérges ilyenért sosem voltam :D igen,az igaz,hogy "hűséget fogadott,nem vakságot"! ^^
több,mint 1,5évevagyunk együtt a szerelmemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!