Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Féltékeny vagyok, mert a...

Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.

Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...

Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)

2011. dec. 20. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kérdésem második felébe elírtam, nem öregedett a húgom ennyi idő alatt 1 évet, tehát még mindig 10 éves :)
2011. dec. 20. 13:47
 2/61 anonim ***** válasza:
0%
Akkor irány a diákmunka, gyűjts pénzt és vegyél magadnak gépet!
2011. dec. 20. 13:48
 3/61 A kérdező kommentje:

Egész életembe dolgozni fogok, legalább addig ne dolgozzak, amíg tanulok..

Időm meg nem is lenne rá, ha suli van, este 8-ig tanulok. Különben elég tehetős a családunk, tehát akár havi 2 laptopot is tudnánk venni...

2011. dec. 20. 13:49
 4/61 anonim ***** válasza:
90%

Szegénykém, ez nagyon rossz lehet.

De a szülőknek egyenlő mértékben kell költeni a gyerekeikre. Tehát nyugodtan te is kérj laptopot karácsonyra, ugyanolyat, mint a tesódnak lesz. Hacsak nem költöttek mostanában nagyobb összeget rád.

2011. dec. 20. 13:51
 5/61 anonim ***** válasza:
90%

szerintem jogosan vagy féltékeny. sokmindent nem tudsz tenni, mert ha szólsz, elkönyvelnek egy irigy kutyának (ld. 1. hozzászóló)

esetleg beszélhetnél erről a szüleiddel, vagy legalább kérd meg, hogy a húgod régi gépét használhasd a saját, lerohadt masinád helyett

2011. dec. 20. 13:52
 6/61 A kérdező kommentje:

Nem kérek soha semmilyen nagyobb dolgot. Ruhákat is félévente-évente veszek azért, mert kinövöm/kiszakadnak, stb.

Mondtam, hogy nekem nagyobb szükségem lenne a laptopra, de hát szerintük tökéletes ez a gép nekem...

2011. dec. 20. 13:52
 7/61 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy húgomnak február elején lesz a szülinapja, és Samsuns galaxy s2-t fog kapni...
2011. dec. 20. 13:53
 8/61 anonim ***** válasza:
4%
Hogy neked mennyi problémád lesz még az életben ...
2011. dec. 20. 13:53
 9/61 A kérdező kommentje:
Szerintük én csak netezek ezen a gépen és semmi értelmeset nem csinálok. Hozzáteszem, hogy kb hetente töltök le filmet NEKIK (olyankor bezzeg jó vagyok..). Ami kb 2-3 órámba telik, mert közbe annyiszor lefagy a gép, meg minden baja van..
2011. dec. 20. 13:54
 10/61 anonim ***** válasza:
92%

Nem túl szerencsés dolog diákmunkát ajánlani iskolaidőben. Ilyenkor a tanulásra kell koncentrálniuk, nem fér bele az időbe a munka, csak a jegyek rovására.

Persze ha valaki egy gyenge szakmunkásképzőbe jár, akkor van idő dolgozni mellette, de nem hiszem, hogy oda járna a kérdező.

Csak nyáron van értelme dolgozni egy tanulónak.

Meg eleve, a mai világban diákmunka? Alig van munkalehetőség a felnőtteknek is, nemhogy a diákoknak.

2011. dec. 20. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!