Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?
Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.
Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...
Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)
Egész életembe dolgozni fogok, legalább addig ne dolgozzak, amíg tanulok..
Időm meg nem is lenne rá, ha suli van, este 8-ig tanulok. Különben elég tehetős a családunk, tehát akár havi 2 laptopot is tudnánk venni...
Szegénykém, ez nagyon rossz lehet.
De a szülőknek egyenlő mértékben kell költeni a gyerekeikre. Tehát nyugodtan te is kérj laptopot karácsonyra, ugyanolyat, mint a tesódnak lesz. Hacsak nem költöttek mostanában nagyobb összeget rád.
szerintem jogosan vagy féltékeny. sokmindent nem tudsz tenni, mert ha szólsz, elkönyvelnek egy irigy kutyának (ld. 1. hozzászóló)
esetleg beszélhetnél erről a szüleiddel, vagy legalább kérd meg, hogy a húgod régi gépét használhasd a saját, lerohadt masinád helyett
Nem kérek soha semmilyen nagyobb dolgot. Ruhákat is félévente-évente veszek azért, mert kinövöm/kiszakadnak, stb.
Mondtam, hogy nekem nagyobb szükségem lenne a laptopra, de hát szerintük tökéletes ez a gép nekem...
Nem túl szerencsés dolog diákmunkát ajánlani iskolaidőben. Ilyenkor a tanulásra kell koncentrálniuk, nem fér bele az időbe a munka, csak a jegyek rovására.
Persze ha valaki egy gyenge szakmunkásképzőbe jár, akkor van idő dolgozni mellette, de nem hiszem, hogy oda járna a kérdező.
Csak nyáron van értelme dolgozni egy tanulónak.
Meg eleve, a mai világban diákmunka? Alig van munkalehetőség a felnőtteknek is, nemhogy a diákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!