Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Féltékeny vagyok, mert a...

Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.

Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...

Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)

2011. dec. 20. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
27%
ez am nagy szemétség a szüleidtől de meg lehet oldani...használd te is az ő laptopját. meg kb mindenét ami kell neked. testvérek vagytok olyankor általában minden közös. ha meg a szüleid beleszólnak hogy használod a tesód laptopját mondd meg nekik hogy vegyenek neked is akkor. bár inkább el kellene mennek dolgozni. én 16 évesen már diákmunkáztam.
2011. dec. 21. 13:13
 42/61 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy volt időd melózni. Én délután 4-5-re érek haza, utána kb 8-ig tanulok. Még sportolni sincs időm, nemhogy melózni.. Húgom egész nap gép előtt ül..
2011. dec. 21. 15:12
 43/61 anonim ***** válasza:
89%

Már elnézést, hogy ezt mondom de valóban furcsa a szüleid felfogása. A testvéred még nem hiszem, hogy úgy kitud használni egy laptopot, meg írtad, hogy csak játszani kell neki meg facebookozni. Arra meg tökéletesen megfelel neki a régi gép is. Majd ahogy nagyobb lesz és jobban kitud használni egy laptopot (szóval, hogy nem csak sims-ezik és facebookozik) akkor elég lesz neki szerintem megvenni.

Mond meg, hogy tesódnak ez még pár évig megteszi. Aztán ha úgy van akkor kap egy laptopot de neked nagyobb szükséged van rá. Mert gondolom a suliba is kell prezentáció vagy ilyesmi. Vagy a neten kutakodni.

2011. dec. 23. 13:04
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
a 40 ezet nem drága ha tényleg jó gépet rak össue neked, apád meg gondoljon bele, hogy 150 ezer is lehet egy jó gép...
2011. dec. 23. 14:33
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg milyen volt az ajándékozás. Ha lesz kedved.
2011. dec. 23. 14:43
 46/61 A kérdező kommentje:
Nem kaptam laptopot. Kaptam pár illatgyertyát.
2011. dec. 24. 20:19
 47/61 anonim ***** válasza:
0%

Jó az neked.

A húgod megkapta legalább?

Illatgyertyából mennyit tudtok venni naponta? Kitalálom 200ezert.

2011. dec. 24. 20:27
 48/61 A kérdező kommentje:
Jó nagy bunkó vagy, gratulálok hozzá! neked is kellemes ünnepeket! Remélem, hogy holnap az ebéd a torkodon akad!
2011. dec. 24. 20:38
 49/61 anonim ***** válasza:
48%

Offolok nocs.

Az én bátyám 50 000 ft kapot

Én egy nintendo 3ds t.

Ő is kaphatott volna csak ő pénzt kért.

A mi szüleink igazságosak.

2011. dec. 24. 21:21
 50/61 anonim ***** válasza:
48%
Mond hogy olvassák el. a szüleid
2011. dec. 24. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!