Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?
Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.
Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...
Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)
Már elnézést, hogy ezt mondom de valóban furcsa a szüleid felfogása. A testvéred még nem hiszem, hogy úgy kitud használni egy laptopot, meg írtad, hogy csak játszani kell neki meg facebookozni. Arra meg tökéletesen megfelel neki a régi gép is. Majd ahogy nagyobb lesz és jobban kitud használni egy laptopot (szóval, hogy nem csak sims-ezik és facebookozik) akkor elég lesz neki szerintem megvenni.
Mond meg, hogy tesódnak ez még pár évig megteszi. Aztán ha úgy van akkor kap egy laptopot de neked nagyobb szükséged van rá. Mert gondolom a suliba is kell prezentáció vagy ilyesmi. Vagy a neten kutakodni.
Jó az neked.
A húgod megkapta legalább?
Illatgyertyából mennyit tudtok venni naponta? Kitalálom 200ezert.
Offolok nocs.
Az én bátyám 50 000 ft kapot
Én egy nintendo 3ds t.
Ő is kaphatott volna csak ő pénzt kért.
A mi szüleink igazságosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!