Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.
Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...
Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)
Én megértelek. Szerintem nem szemét vagy érthető a hozzáállásod.
2011. dec. 20. 16:01
22/61 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy utálom a meglepetéseket, de azért ezt ők se csinálnák. Erre még nem gondoltam, hogy lehet, hogy én is kapok.. De nem hiszem :(
2011. dec. 20. 16:09
23/61 anonim válasza:
Érdekes dolog,de (NEM IRIGYSÉGBŐL ÍROM) tényleg sok embernek ennél nagyobb gondja van.Ha meg neked kell,akkor harcolj érte.
2011. dec. 20. 16:25
24/61 anonim válasza:
miért kell egy 10 évesnek laptop? most komolyan laptop olyannak kell a ki kollégista,vagy megy fősulira,egyetemre,nem értem miért nem elég egy gép,igazad van te inkább kaphatnál,mint ő nem értem a szüleid miért csinálják,érettségire mit kap majd házat autóval?????
2011. dec. 20. 16:30
25/61 anonim válasza:
Nincs gond, ha valaki házat kap autóval, ha megengedhetik a szülők. Az a gond, hogy nem egyformán bánnak a gyerekekkel. Nem kéne kivételezni ilyen mértékben, ez már túlzás.
Van egy olyan ismerős család, ahol mind a 3(!) gyerek, házat kapott autóval. Jó, nem a 18. szülinapjára, hanem 20-onpárévesen, de mihelyst önállóak lettek, befejezték az egyetemet, rögtön megkapták.
Igaz, orvos szülők gyerekei, a gyerekek szintén orvosok lettek.
2011. dec. 20. 16:41
26/61 anonim válasza:
nem a ház az autóval a lényeg,hanem hogy egy 10 és pisisnek vesznek egy laptopot,egy 17 évesnek aki lassan érettségizik ő meg legyen el az öreg géppel,ha meg tehetem majd sem veszek egy 10 évesnek laptopot na de egy 15 évesnek sem,majd érettségire
2011. dec. 20. 16:43
27/61 A kérdező kommentje:
nekem is vannak nagyobb gondjaim, elhiheted. Attól, hogy kiírok egy kérdést, még nem ez a legnagyobb gondom!!
2011. dec. 20. 17:03
28/61 anonim válasza:
kérdező ne foglalkozz azzal a 79%ossal savanyú a szőlő,ez egy szimpla kérdés,de most komolyan a többi kérdés,mint pl. jaj nem tudom mit vegyek karácsonyra,jaj nem tetszem neki stb idétlen kérdések jobbak?? én megértem a kérdezőt,nálam meg az a helyzet hogy a két "húgom" akik nem is apukám gyerekei (a felesége lányai) sokkal több mindent megkapnak,mint én,van saját szobájuk ami nekem sosem volt,hidd el 79%os nekem is van komolyabb bajom de azért ez is zavar
2011. dec. 20. 17:11
29/61 A kérdező kommentje:
Jó, de ne mondjon nekem ilyet.. Azt se tudja, hogy ki vagyok. Azt meg főleg nem, hogy mik történtek velem, a szeretteimmel, és hogy épp mi a legnagyobb gondom...
2011. dec. 20. 17:12
30/61 anonim válasza:
hát én tudom,de mindig van egy-két ilyen okoskodó aki beszól,nem lehet velük mit csinálni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!