A barátnőm a ballagására a viszonylag rossz anyagi helyzettel rendelkező szüleitől laptopot kért? Normális?
El tudom képzelni, hogy megveszik neki, de nálunk, akiknek kicsivel jobb az anyagi helyzetünk nem volt divat sosa ez a nagy százezres ajándék. Én egy nyakláncnak örülnék és boldog lennék, hogy kapok valamit, hiszen valaki nem kap semmit.
Egy laptop nagyon drága és a lány nagyon el van szállva magától. Le kéne beszélnem, mert a szülei nélkülöznének egy csomó mindent, ha megvennék neki.
Lebeszélni?
Akkor majd megkapod hogy irigy vagy, és különben sincs jogod beleszólni a magánéletükbe
Szerintem a szülei dolga, hogy beszéljenek vele! Az ő döntésük az, hogy megveszik-e neki a laptopot, vagy sem. Ha megveszik, akkor az ő döntésük ha nem, akkor a lánynak el kell fogadnia, be kell látnia, hogy erre nem futja.
S csak azért lemondani egy egész családnak egy csomó dologról, hogy a lányuk megkapja a laptopot (ami persze csak veszít az értékéből), az elég nagy felelőtlenség!
Sokszor azért veszik meg mégis a szülők a drága dolgokat, hogy a gyermek ne mondhassa azt, hogy nem kapta meg azt, amit szeretett volna!
Az én időmben még a mobiltelefon is agy szó volt, én örültem minden apróságnak, amit kaptam. Utólag belegondolva minek kellett volna értékesebb dolog?
Bocsánat, hogy ilyet írok, nem bántó szándékkal, de semmi közöd hozzá.
Ne szólj a barátnődnek, mert elvesztheted a barátságát. Hány éves a barátnőd? Majd egyszer benő a feje lágya. Majd ha neki kell megdolgozni a megélhetésért, akkor eszébe fog jutni, hogy a szüleinek mennyire nehéz, és akkor bánni fogja!!!
Gondolom általános iskolai ballagásra kéri a kérdés színvonalából ítélve. A csaj egy elkényeztetett ostoba liba lehet,a szülei meg még nagyobb hülyék, ha megveszik neki.
Amúgy meg semmi közöd hozzá.
Semmi közöd hozzá.
Lehet te sose kaptál 100ezres ajándékokat, csak kis apróságokat, DE abba nem gondoltál bele, h ő soha nem kap semmit? Így már tök érthető lenne a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!