Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?
Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.
Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...
Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)
szerintem mondd meg nekik, hogy van itt a GYIK-en kb. 10-15 ember, akik baromi önzőnek tartják a szüleidet. ültesd ide őket, bár ha ilyen szemetek, nem hiszem, hogy akármivel meg lehet győzni őket.
ha sokat költötök vendéglőkben, és ilyen-olyan ajándékokat kap a húgod, akkor gondolom, nem állhattok túl rosszul. mit szólnának, ha te is kérnél laptopot karácsonyra?
azt mondanák, hogy minek az neked?
minek az a húgodnak?
mert ő 5-es lesz? ez az érv?
és te hányadikos leszel? 10? 11? akkor mi alapján van ez eldöntve?
mert te nem használod semmi értelmesre?
és a húgod arra használja? meg a szüleid?
Hát ennyire azért nem hülye a húgom, hogy facebookon ismerkedjen. Pláne, hogy el se engednék találkozni valaki idegennel :) Amúgy ilyen fanklubokba lépett be, ott beszélget pár korabeli csajjal, meg az osztálytársaival.
A gépemet már többször átnézték, mert kb félévente meg kell javítani benne valamit. A család egyik barátja csinálja, összerakna 40 ezerért egy új gépet nekem, de apa szerint ez drága. -.-
A telefont azért kell neki, mert nekem is van androidos telefonom. Hozzáteszem azért, mert júniusba a régivel már telefonálni se lehetett...
De miért lehetnek ilyenek? Minden héten elmondják, hogy mennyit keresett apa, és hát több, mint egy átlag ember 2 havi fizetése.. Akkor ebből miért nem vesznek nekem is valamit...
Nemrég volt a névnapom, kaptam egy vízipipadohányt (1000ft). Tökre örültem neki, mert ezt már régóta meg akartam kóstolni. De most belegondoltam, hogy a húgom kapott névnapjára még májusba egy csomó mindent. Kb 5 db olyan nagy milka csokit, rágót, édességeket, kapott dísztárgyat meg egy ezüst nyakláncot...
Mondjuk azt se tudom, hogy húgomnak honnan van pénze, de anyának egy 20ezer ft-os parfümöt vetetett meg apával, apának meg egy ilyen nagy bortartót rendelt netről 14ezer ft értékbe.. :S Én segítettem neki rendelni, szóval tényleg annyiba került.. Meg ugye a postaköltség...
Nekem van van 9 ezer ft-om.. :/ Pedig nem költök semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!