Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Féltékeny vagyok, mert a...

Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.

Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...

Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)

2011. dec. 20. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
91%

szerintem mondd meg nekik, hogy van itt a GYIK-en kb. 10-15 ember, akik baromi önzőnek tartják a szüleidet. ültesd ide őket, bár ha ilyen szemetek, nem hiszem, hogy akármivel meg lehet győzni őket.

ha sokat költötök vendéglőkben, és ilyen-olyan ajándékokat kap a húgod, akkor gondolom, nem állhattok túl rosszul. mit szólnának, ha te is kérnél laptopot karácsonyra?

azt mondanák, hogy minek az neked?

minek az a húgodnak?

mert ő 5-es lesz? ez az érv?

és te hányadikos leszel? 10? 11? akkor mi alapján van ez eldöntve?

mert te nem használod semmi értelmesre?

és a húgod arra használja? meg a szüleid?

2011. dec. 20. 20:16
 32/61 anonim ***** válasza:
91%
most komolyan azért vagyok lepontozva,mert hülyeségnek tartom a 10 évesnek a laptopot és a kérdezőnek adtam igazat,és mert az egyik válaszolót okoskodónak neveztem? röhejesek itt az emberek...
2011. dec. 20. 20:19
 33/61 anonim ***** válasza:
96%
Lefagyásra megoldás: Kocka ismerőst kérj meg, h nézze meg a gépet. (A lefagyás szoftver miatt fordul elő általában, tehát nem kell új gép, ettől függetlenül elég igazságtalanok a szüleid, mert oké nem kapsz új gépet, de legalább figyelembe vehetnék, hogy ebben az állapotban használhatatlan...)
2011. dec. 21. 10:52
 34/61 anonim ***** válasza:
45%
minek egy 11 évesnek laptop?? kapjon babaházat meg barbit... egy 17 évesnek nagyobb szüksége van mint 1 (bocsánat) szaros kisgyereknek!!! meg minek neki még telefon?? kit fog hívni?? ha a szülők annyira elakarják érni, hogy merre császkál vegyenek neki egy 3000-4000 forintos alaptelefont!!! és ne simsezen üljön le 1 sarokba és babázon!!! sokkal élvezetesebb!!! meg minek facebookozik?? ne ott ismerkedjen!! ha a szülöknek meg van annyi eszük nem engednék mert egyszer azon kapnak, hogy eltünt a gyerek!!! hova? amilyen kisbuta egy 10-11 éves gyerek bárkinek bedől!!! a közöségihálón bármilyen pedofil megtalálja, elcsalja majd megerőszakolja!!! erről beszèkj légyszíves a szüleiddel!!!
2011. dec. 21. 10:58
 35/61 A kérdező kommentje:

Hát ennyire azért nem hülye a húgom, hogy facebookon ismerkedjen. Pláne, hogy el se engednék találkozni valaki idegennel :) Amúgy ilyen fanklubokba lépett be, ott beszélget pár korabeli csajjal, meg az osztálytársaival.

A gépemet már többször átnézték, mert kb félévente meg kell javítani benne valamit. A család egyik barátja csinálja, összerakna 40 ezerért egy új gépet nekem, de apa szerint ez drága. -.-

A telefont azért kell neki, mert nekem is van androidos telefonom. Hozzáteszem azért, mert júniusba a régivel már telefonálni se lehetett...

2011. dec. 21. 11:06
 36/61 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy én a telefont a saját pénzemen vettem (eladtam a felesleges cuccaimat)
2011. dec. 21. 11:11
 37/61 anonim ***** válasza:
69%
undorító, amit a szüleid csinálnak.
2011. dec. 21. 11:12
 38/61 A kérdező kommentje:

De miért lehetnek ilyenek? Minden héten elmondják, hogy mennyit keresett apa, és hát több, mint egy átlag ember 2 havi fizetése.. Akkor ebből miért nem vesznek nekem is valamit...

Nemrég volt a névnapom, kaptam egy vízipipadohányt (1000ft). Tökre örültem neki, mert ezt már régóta meg akartam kóstolni. De most belegondoltam, hogy a húgom kapott névnapjára még májusba egy csomó mindent. Kb 5 db olyan nagy milka csokit, rágót, édességeket, kapott dísztárgyat meg egy ezüst nyakláncot...

2011. dec. 21. 11:15
 39/61 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt se tudom, hogy húgomnak honnan van pénze, de anyának egy 20ezer ft-os parfümöt vetetett meg apával, apának meg egy ilyen nagy bortartót rendelt netről 14ezer ft értékbe.. :S Én segítettem neki rendelni, szóval tényleg annyiba került.. Meg ugye a postaköltség...

Nekem van van 9 ezer ft-om.. :/ Pedig nem költök semmire

2011. dec. 21. 11:17
 40/61 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jogos.. S hogy s2-t kap hamarosan.. Nekem egy k600asom van s 26 vagyok. Jó hamarosan talán összejön egy jobb telefonra a pénz.. (20hós kicsi mellett nehéz.)
2011. dec. 21. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!