Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Féltékeny vagyok, mert a...

Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.

Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...

Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)

2011. dec. 20. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim válasza:
Ez aztán a rossz szitu.. Mi lehet az indok, hogy pár gyertyával lerendezik az 1. szülött gyereküket a kis 10 éves lánynak meg minden szarságot megvesznek?? Nem lehet, hogy valami sokkal hátsóbb szándék miatt akarnak valamit a tudtodra adni? Á nem értem én mindenesetre otthagynám azt a kócerájt és elköltöznék valami közelebb élő rokonhoz, vagy baráthoz. Vagy mondd meg nekik, hogy karácsonyi ajándékként elmész otthonról (mondjuk egy baráthoz pár napra úgyis szünet van) és ha kb le se sza*ják, hogy mi van veled akkor szerintem megkapod a választ arra, hogy miért viselkednek így veled. Ergo körön kívül akarnak látni téged.
2011. dec. 25. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!