Féltékeny vagyok, mert a húgom kapni fog laptopot. Mit csináljak?
Ő 10 éves, én 17 vagyok. Nála a gépezés kimerül a sims-be, facebookozásba. Az én gépem nagyon régi és rossz már, rengeteg bajom van vele, kb minden nap idegrohamot kapok tőle, annyiszor lefagy... Erre ő karácsonyra fog kapni egy laptopot, az ő gépét meg majd szüleim fogják használni.
Tök féltékeny vagyok, mert szerintem inkább nekem kéne alaptop. Ezt most nem nagyképűségből, de még csak 11 éves és neki semmi baja azzal a géppel, amit ő használ...
Nagyon szemét vagyok?:( Hiába beszéltem a szüleimmel, szerintük tök jó a gépem.. (kár, hogy 10-15 éves cuccok vannak benne..)
ne tölts le nekik filmet... :D na jó, ez elég kicsinyes volt.
ezek szerint még arra sem hajlandók, hogy a tesód régi gépét neked adják? (a szavaidból azt veszem ki, hogy az jobb állapotban van)
ez elég nagy önzőség a részükről.
ráadásul mindjárt egyetemre mész, érettségizni fogsz, tételeket kidolgozni. ha már laptopot nem kapsz, legalább a jobbik gépet adnák oda neked.
próbáld meggyőzni őket, de ne legyél kicsinyes és irigy, mert akkor nem fognak megérteni... mutasd meg nekik ezt az oldalt, a véleményeket :)
Nem vagyok kicsinyes, irigy se, de bevallom, féltékeny vagyok nagyon.
A másik gépet azért nem adják nekem, mert "kell nekik". Mert ők "értelmesebb dolgokat csinálnak, amihez kell a jobb gép". Ez szintén kimerül a facebookozásba és 1-2 netes játékba.
meg mondod hogy ő lehet 5.-es de te egyetemre fogsz menni, és neked ki kell majd nyomtatni esszéket! neki mire a leptop játszani? figyelj a húgom 6. osztályos nincs leptopja régi gépe van, de ha új gépet/leptopot kér, az nem jó de a szüleinek kell valami az mindig jó nekik.
szépen megmondod nekik hogy nem jó ez így, mert te nagyobb vagy több dolgotok van mint egy 5.-esnek
+az 5.-esnek mindek glaxy s2?? kicsi még ahoz, el fogja hagyni, nekem el hiheted!
neked mit szánnak karácsonyi ajándéknak?
Én vagyok az aki érdezte, hogy a hugodnak miért van nagyobb szüksége a laptop-ra, mint neked..
Az engem is érdekelne, hogy te mit kapsz karácsonyra.
Amúgy gondolom mondtad, hogy neked kell majd egyetemre, munkára.. Erre mit mondtak/mondanak?
Nem tudom, hogy fogok-e egyetemre menni, inkább mennék már ki külföldre au pair-kedni... Tehát ezzel nem érvelhetek.
Én kaptam egy vízipipát és hozzá dohányt, szenet. Bár adtak pénzt és abból vettem meg (10.000ft). Ez a mi családunkba nem nagy kiadás, ennek a 2-3-szorosát elköltünk egy vendéglőbe hétvégén...
Ha így áll a dolog, akkor úgy tűnik felesleges az érvelés.
A húgod, szüleid is csak játszanak, az ő játékuk fontos, a te szórakozásod nem. Elég szomorú.
De legalább arra jó, hogy lásd, milyen szülőnek nem szabad lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!