Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mindenki féltékeny a szépségem...

Mindenki féltékeny a szépségemre és ez már kiborít mi tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok előre szeretném leírni, hogy tényleg nem felvágásból írom ide a kérdést csak már szeretném kiönteni a lelkem mert erről a dologról nem igazán tudok senkivel beszélni mert akkor én tűnnék beképzeltnek. A suliban van a legtöbb problémám ebből mert, ha az utcán megbámulnak a nők vagy csúnyán néznek ellenségesek ezeket a dolgokat még elviselem de az zavar, ha a közvetlen környezetem folyamatosan ezzel van elfoglalva. Írok egy kicsit arról, hogy is nézek ki szőke hosszú hajam van zöld szemeim vékony jó alakom van középmagas vagyok és szép arcom nem akarom túl ragozni de tényleg egy olyan lány vagyok akire azt mondják, hogy nagyon gyönyörű. De igazából teszek is a szépségemért mindig ápolt vagyok tornázom a jó alakért minden reggel sminkelek megcsinálom a hajam eljárok kozmetikushoz manikűröshöz divatosan stílusosan öltözködöm jó ruhákba járok magassarkúba általában szóval nem könnyű mindenre odafigyelni, hogy az eredmény tökéletes legyen. Nem kevesen mondták rám, hogy különlegesen szép lány vagyok és modell ügynökségektől is kaptam ajánlatot de sajnos nem modellkedhetem mert a szüleim nem örülnének, hogy ilyen fiatalon belekezdjek de később szeretném ezt a pályát választani. A másik gond az, hogy nemcsak szép vagyok de a szüleim eléggé gazdagok és tényleg mindent megkapok és nem is nagyon kell érte semmit tennem szóval kimondom, hogy nagyon hálás vagyok az életemért mert ennél szebbet elképzelni sem tudnék csak ugye a beteges féltékenykedés már nagyon zavaró. A legnagyobb problémám azzal van, hogy az osztályon belül is sok lány van, akiknek nagyon szemet szúr az én külsőm vannak, akik elfogadják, hogy ők nem lehetnek ilyenek és megbékélnek vele de úgy 5-6 lány nagyon irigy mert bár páran közülük mindent megpróbálnak megtenni érte az eredmény mégis az lesz, hogy fele olyan szépek sem tudnak lenni mint én. Néhányan csak csúnyán néznek és látom, hogy óra közben vagy szünetekben engem figyelnek és ilyen utálattal irigységgel néznek rám néha pedig teljesen megváltoznak és tökre nyalni próbálnak ez még régebben volt jellemző most már inkább csak süt róluk a féltékenység. Viszont az egyik lány vele van a legnagyobb problémám beszólogat meg szinte már meg akar ölni a szemével irigy arra a figyelemre is, amit én a fiúktól kapok mert szinte mindenkinek én jövök be és főleg a probléma az is, hogy ezeknek a lányoknak a kiszemeltjei is inkább engem választanának nem tudok már mit csinálni velük még év vége felé is inkább a fiúkkal lógtam mert ők legalább nem féltékenykednek de hát ez sem állapot mert akkor meg ebbe köt bele az a lány de egyértelműen csak irigy mit lehetne tenni?
2013. júl. 20. 17:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy büszke arra, hogy sok fiú téged akar... az olcsó termékekre sok vevő akad.;)

:D

2013. júl. 21. 10:16
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem azért nem kedvelnek az osztálytársaid, mert annyira szép vagy, hanem mert -mint ahogy azt már előttem ezerszer leírták- beképzelt vagy. Az én osztályomban is van sok szép lány, mégsem utálja őket senki. És tudod, a fiúk/férfiak a szép lányokat az utcán megnézik, a nők pedig általában vagy elmennek mellettük, vagy pedig konstatálják, hogy ,,Nahát, de szép".

Még valami: tudod, Isten mindenkit (mindenkit, MINDENKIT, MIN-DEN-KIT)szépnek teremtett. Hidd el, vannak olyan fiúk, akik rád is azt mondanák, hogy nem vagy szép, mert vannak olyanok, akiknek nem tetszik a hét tonna vakolat egy lány arcán vagy a csiricsáré műköröm. Lehet, hogy most jól szórakozol, hogy mindenkit megkaphatsz, de majd 13 év múlva, ha látok egy lenőtt szőke hajú, magassarkútól kificamodott bokájú, sminktől ráncos arcú, valamikor gyönyörű, de most már inkább szánalmas nőt, akinek a szeméből már kihunyt a fény, majd gondolok rád. Igen, ezzel azt akartam mondani, hogy mire 30 leszel egy kiégett, ráncos, ronda bőrű nő leszel. Szerintem egy kicsit vegyél vissza a sminkekből, ne mássz rá minden pasira, a divatos ruhákkal nincs gond, hacsak nem egy óriási DOLCE&GABBANA felirat virít minden pólódon. Ne hencegj. Tudatosítsd magadban, hogy mások is szépek, nem csak te. Ruháknál légy visszafogott, ne legyen hasig kivágva, én a p*csagatyát is hanyagolnám. Próbálj meg az osztálytársaiddal kedvesebb lenni, ne arról beszélj, hogy ,,Úúúú múlt szombaton 120.000-t költöttem a plázában". Művelődj, olvass (rád fér). Amellett pedig, hogy modellnek készülsz tanulj is, ugyanis modell csak 25-27 éves korodig lehetsz, aztán egyszerűen túl öreg leszel. Hajrá, próbálj meg jobb kapcsolatot kialakítani velük!!! :)

13/L

2013. júl. 21. 11:55
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

[link] Ez te vagy?:o

xdddd

2013. júl. 21. 12:25
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy az utolsó előtti, 13 éves válaszadónak több esze van, mint neked...
2013. júl. 21. 13:08
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt nézem.xddd

17 éves vagy, nőlj már fel.

2013. júl. 21. 14:25
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát elöszőr is kép nélkűl nehezen hiszem el hogy ennyire tökély vagy de lehet végülis miért ne de ha ez így van akk sz*rd le a töbieket(már bocs de erre nincs jobb szó) és éld az életed nem mondok nagy okoságot azzal hogy nem te vagy az egyetlen szép lány a földön keres még egy csinibabát azt azzal vonulgasatok oszt jóvan
2013. júl. 21. 17:53
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező: [link]

:)))

2013. júl. 21. 18:13
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Csilli-villa öntelt cicuska...:) Természetesen ez is kitűnik a többi közül. Kandúr bandi majd jól elkapja éjszaka. Hallottál már macskákat bagzani??? :):):)

Tudod addig addig játszadoznak a hozzád hasolnó széplányok, hogy egyszer behúzzák őket egy kapulajba vagy bárhová, és megfizetik az árát a kihívóságuknak.

Amit leírtál magadról, az egy pasinak felhívás keringőre. Ha meg ellenkeznél hüle kis r..gyónak fog tartani, hiszen a pasik szemében az ilyen nők csak arra valók.

2013. júl. 21. 18:27
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Válaszként álljon itt egy kis történet, amit abban nem segít, hogy mások ne legyenek "féltékenyek", de abban talán igen, hogy hogyan tekints másképp önmagadra és a másokhoz való viszonyodra: bár lány vagy, emlékeztetsz egy volt szeretőmre. Jó pasi volt, izmos test, telt ajkak, modellkedett is, és nagy büszkén mutogatta a félmeztelen pózolós fotóit nekem: kiterítette, mint a kártyákat, hogy válasszak egyet közülük, amit megtarthatok. Döbbenetesen öntelt volt. De nem konfrontálódtam, úgyis csak egy szerető volt, nem érte meg felnyitni a szemét, úgyhogy decens mosollyal kiemeltem egy fotót, amin kigombolt sliccel mered a kamerába, és eltettem. Hamar kiderült, hogy egyéb belső értékeket sem tudhat magáénak, és a sármos külső mögött felsejlő jellemtelenség fényében már csöppet sem volt olyan vonzó az a kocka has és csillagszem. Egy vagy két hónap után már a jó szex ellenében sem volt gyomrom ehhez az emberhez, úgyhogy az egyik randin közöltem, hogy inkább hagyjuk egymást. Amikor megkérdezte, hogy miért, próbáltam neki a legegyszerűbben és legigazabbul elmondani, úgyhogy azt feleltem: "mert nem látlak szép embernek". Totálisan ledöbbent. Azt mondta neki ilyet még soha nem mondtak, ezt nem gondolhatom komolyan. Elmagyarázhattam volna neki, hogy a külső és belső szépség együtt kelt benyomást egy másik emberben, és az izmokon feszülő selymes bőr kevés, de fölöslegesnek találtam belemenni a vitába. Inkább elbúcsúztam, és soha többé nem láttam.

Nyilván ez a srác is azzal a gondolattal tért haza, hogy én vagyok az abnormális.

Szerinted?

2013. júl. 22. 09:04
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egyszerűen az a bajod, hogy rettenetesen öntelt vagy. Senki nem tökéletes. Én is elvileg szép vagyok, viszont engem szeretnek az emberek. Van barátom, aki imád, az osztályban is elég közkedvelt vagyok, bár megmondom őszintén, régebben elég kis csúnyácska voltam, dehát ez az áldott pubertás kor... :D Szóval nyugodj le drágaságom, és akkor talán nem lesznek szerinted féltékenyek, amúgy pedig csak szimplán utálnak, amiért ilyen lenéző vagy :D
2013. júl. 22. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!