Mindenki féltékeny a szépségemre és ez már kiborít mi tegyek?
Nem a szépségedre féltékenyek, hanem csak a döbbenet miatt bámulnak meg nyugi! Hogy miért is? Mert egy 17éves lánynak nem trendi magassarkú, műköröm, csecse-becse, márkás ruhák. Megbámulnak igen, hogy milyen felelőtlenek a szüledi hogy ilyen hosszú pórázra vagy engedve, és sok embernél kinyílik a bicska, hogy miért kell 25 évesnek kinézni.
A fiúknak persze te jössz be, mert a kinézeted a "könnyen megkapható" kategória, árulod magad a külsőddel.
Nem féltékenység nyugi, csak lenézés és megvetés. Nyugodj bele, hogy kiröhögnek a hátad mögött!!
Nekem is volt ilyen osztálytársam mint te, tényleg szép volt, de hozzá buta is és önimádó, divatos, trendi, és ő is ilyen marhaságokon gondolkodott mindig mint te. A fiúk az ő "kegyeit" keresték, mert jó móka volt nekik, mert vele lehet játszadozni. Mindenkire azt hitte irigyek rá, pedig csak jókat röhögtek rajta. Szintúgy rajtad is. :)
Hát, úgy látszik, a Jóisten igazságos volt. Ha már eszed nincs, legalább szépséget kaptál:)
Javaslom, hogy kicsit kevésbé hord fenn az orrod. Na meg tanulj meg írni és fogalmazni, mert szégyen, hogy 17 éves korodig nem sikerült.
Ui.: A környezetemben vannak feltűnően szép lányok, mégsem utálja őket senki. Méghozzá azért nem, mert nem beképzeltek és normálisan viselkednek másokkal. Lehet, hogy inkább benned van a hiba, nem gondolod?:)
Ahhoz hogy az "eredmény tökéletes legyen" vegyél vissza kicsit, és inkább olvass jó könyveket, klasszikusokat, természettudományi könyveket, hogy legyen egy kis ész is a gyönyörű csodálatos hajad alatt.
Te csináltál magadból Barbie babát, hát akkor ne csodálkozz hogy mindenki le akar vetkőztetni, és a fejed akarja lecsavarni. :)
De én sokkal szebb vagyok nálad....bi bi bíííí ...mert engem nem azért irigyelnek mert gyönyörű vagyok és csodaszép, hanem mert olyan kisugárzásom van az emberekhez, ami neked nincs. És ezt a szépséget marha nehéz lesz megszerezned!
....na kérdező, az utolsó mondatoddal árultad el magad!!!!
no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!