Kamaszok, ha tőletek kérdezné egy iskolatársatok akit ismertek, hogy miért utálja mindenki, elmondanátok neki?
Valaki, akit az iskolában elég sokan utálnak valamiért, kb. mindenki aki ismeri, vagy legalábbis valamit nem kedvelnek benne.
Ha tudnátok, elmondanátok neki?
Biztos elmondanám neki.Senkitől sem szabad ilyen információkat eltitkolni,elhallgatni.Ugyanis lehet,hogy akar változtatni és lehet,hogy tud is.Persze azt is el kell fogadni,hogyha nem akar változtatni,mert annyira a társadalom véleménye nem érdekli esetleg..vagy mondjuk nem az iskolai embereknek akar megfelelni,hanem pld.csak a családjának,vagy a külsős barátainak.
Szerintem akkor boldog egy ember,ha szeretik,de nem kell,hogy mindenki szeresse.
Egyébként én is örültem volna,ha azt az indokot mondják,amiért tényleg elég sokan utálnak jogtalanul engem.(és tényleg jogtalanul,nem tudok rajta változtatni már,senkit sem zavarok vele)
Amúgy te ugye nem utálod és nem szekálod,igaz?
18/L
Van egy osztálytársam, aki büdös, és minden lány utálja. Én nem szólnék neki, ha megkérdezné, megvárom, amíg a tanárok cselekednek...
Szerintem ez neki is egy megaláztatás, ha elmondod... Talán segíts neki!
én elmondanám neki. voltam már ilyen helyzetben, hónapokig próbáltam kirángatni az emberekből hogy mi bajuk velem, de nem akarták elmondani. aztán végül kinyögték, azóta megoldottuk a problémát és mindenkivel jóban vagyok.
mi történt amúgy? :D
Én elmondanám neki szerintem, tudom, milyen szar érzés, amikor mindenki utál kb és azt se tudod, miért...Engem általánosban cseszegetett kb a fél iskola és párszor volt, hogy azokat, akik elkezdték ezt az egészet, kérdeztem, hogy mégis mi a bajuk velem, erre csak annyit válaszoltak, hogy az, hogy nyomorék vagyok...Azóta se tudtam meg, mi bajuk volt velem, mondjuk már nem számít annyira, mert az új sulimban nem utál senki sem.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!