Kamaszok, van visszahúzódó, csendes iskolatársatok? Ha van, hogy viszonyultok hozzá, mi a véleményetek róla?
Igen, van olyan osztálytársam, aki nagyon csendes. Olyannyira, hogy amikor bejön reggel suliba nem is hallani, hogy köszön. Még ha épp tanulunk valami dogára és alig van zaj, akkor sem hallani. Én már elgondolkodtam azon is, hogy lehet, hogy nem is köszön, de azért ilyet nem feltételezek róla.
Igazából sehogy sem viszonyulok hozzá. Új iskolába járok szeptembertől, felnőttek vagyunk már, mindenkivel beszélgettem már szinte csak ezzel a lánnyal meg egy fiúval nem. Mindenkivel jól szót tudok érteni, jókat tudok beszélgetni. A fiú, akivel nem beszélgetek, teljesen más világ, ő a két padtársával elvan, másokhoz nem nagyon szól (azokhoz sem, akiket már régebb óta ismer), így nem erőltetem én se.
A csaj viszont nekem furcsa, nagyon keveset jár be suliba, akkor se szól senkihez. Első padba ül, de sokszor úgy tűnik nekem, mintha ott sem lenne még akkor sem ha bejön suliba. Ha megtudja hogy valamiből pótló dogát kell írnia, ami a sok hiányzása miatt előfordul, inkább lelép suliból valami kifogással.
Van nem viszonyulok hozzájuk sehogy elvannak én is elvagyok mindenkinek jó...
utcsó miért zugtán bele? érdekelne hogy mi vonz egy ilyen emberben te "menő" vagy?
Én eléggé pörgős, hangos lány vagyok, így az ilyen nyúlbélákkal is megpróbálok kijönni, de egyszerűen nem megy. Ha mellettem ül egy ilyen ember,pl osztálytársam, akkor csak ülünk egymás mellett, esetleg kérdezek valamit, arra válaszol egy szóval aztán már annyira fusztrál a helyzet,hogy inkább elmegyek.
Volt egy srác aki nagyon tetszett ő is eléggé antiszoc volt, de vele kb sikerült elbeszélgetnünk párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!