Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, van visszahúzódó,...

Kamaszok, van visszahúzódó, csendes iskolatársatok? Ha van, hogy viszonyultok hozzá, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 12:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
67%

Én voltam /vagyok a csendes, visszahúzódó :) Már rég nem vagyok kamasz... Mi vagyunk azok, akik talán a gének, talán gyerekkorunk által erre vagyunk "ítélve" Minket nem fognak sosem különösebben szeretni, utálni előbb a kívülállóságért, hogy nem tartozunk sehova meg azért is, mert védelmet sem élvezünk semmilyen csoporttól. Ma aki eltér az átlagosnak gondolttól "antiszociális" (!!??)

Ha Te meg vagy áldva némi szociális érzékkel megpróbálhatod velük a kapcsolatfelvételt, de ne számíts hangos eredményre, velünk : "step by step" ha van türelmed. A fáradtság gyakran megéri, igaz barátot találhatsz köztünk, aki valószínűleg nem fog belekíváncsiskodni mondandód részleteibe, de bármikor számíthatsz rá, akkor is, ha nem csüng a nyakadon, mert ez nekünk valahogy nem megy, akkor közelítünk, ha lépnek felénk és akkor is csak feleakkorát. Ne számíts rá, hogy viszonzásul kiteregeti az életét, úgy kell elfogadnod ahogy van, viszont Téged is el fog fogadni 100%-ig.

2013. nov. 28. 11:34
 12/12 Sárkány Bernadett válasza:
75%
Szerintem legalább egy minden osztályban előfordul. Hát..Nem kell vele különösebben foglalkozni. Kell hagyni,hogy csinálja amit akar,ha már barátkozni nem annyira.Talán valami súlyos probléma is lehet a hallgatása oka. Ezért nem kell cikizni,ha csendes meg ilyenek. A véleményem,hogy valami oka talán akad a viselkedésére. :)
2013. dec. 2. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!