Kamaszok, visszaigazolnátok facebookon, ha egy számotokra ismeretlen iskolatársatok ismerősnek jelölne?
Figyelt kérdés
Nem ismeritek egymást, nem beszéltetek még, ő valahonnan hallotta a neveteket, vagy csak úgy bejelöl ismerősnek, mert látja, hogy abba az iskolába jártok amibe ő. Visszaigazolnátok ilyennek? Mit gondolnátok róla?2013. febr. 12. 16:52
1/12 anonim válasza:
én személy szerint semmiképp. csak olyanok az ismeröseim akiket tényleg ismerek és beszéltem életembe velük, vagy visszaigazolás elött mindenképp megkérdezem hogy miért jelölt be..ha csak "Látott" 50méterről nem igazolom vissza.
2/12 anonim válasza:
Nem. Én az ilyeneket még csak vissza sem utasítom, csak függőben hagyom, hadd lógjon ott az idők végezetéig.
4/12 anonim válasza:
Csak, ha lány. Mert akkor lehet, hogy tetszem neki és ott szeretné megnézni a képeimet amit ismerősökön kívül más nem lát :)
5/12 anonim válasza:
Én általában visszajelölöm mert azért egy suliba járunk meg minden én ilyeneken nem akadok fent :)
6/12 anonim válasza:
Én visszajelölöm, ha tudom ki ő. (még ha nem is beszéltem vele) Nem értem miért ne igazolhatnám vissza, most az a pár plusz ismerős... Miért ne tenném, én nem értem?
7/12 anonim válasza:
Ha szimpatikusnak találom akkor vissza igazolom,hiszen azért egy iskolába járunk:) Ha teljesen vad idegen lenne (szóval még látni se láttam volna életemben) akkor nem igazolom vissza.
8/12 anonim válasza:
ha látom h egy suliba járunk, akkor természetesen :)
9/12 anonim válasza:
Én visszaigazolom, kitudja lehet, hogy még barátok is lehetünk :)
10/12 anonim válasza:
Csak ha tudom hova kötni, azért mert egy helyre járunk, még nem. Legalább köszönjünk egymásnak ha találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!