Ti ezt elmondanátok az apának?
Van egy 17 éves lányunk a férjemmel , aki elmondta nekem, hogy le szeretne már feküdni a barátjával. Természetesen mindent megbeszéltünk, nagyon felelősségteljes lány , örülök annak is , hogy szólt nekem.
A kérdés az lenne, hogy ti ezt elmondanátok a férjeteknek? Végül is az ő lánya is és bár eléggé olyan dolog, amiről egy apának nem biztos, hogy tudnia kéne, de nem tudom.. szerintetek?
Én megbeszélném a lánnyal, mit szólna hozzá, ha az édesapja is tudna róla. Ha nem akarja, nem mondanám el.
Nekem is ekkora a lányom, jelen pillanatban azt mondom, a vele való bizalmas, jó kapcsolat most fontosabb, mint némi titkolózás a férjem előtt (róla meg tudom,ha később megtudja, nem veszi majd rossz néven, miért nem volt beavatva, tudni fogja, hogy mi valami miatt így döntöttünk és kész.
17 évesen ő tudja, hogy kinek akarja elmondani. Senkinek sem lenne kötelessége, neked sem.
Ha megsérted a bizalmát, többet nem fog elmondani semmit, az tuti.
Ki tudja, lehet, hogy az apjának is elmondta, ő maga, akár már előtted.
Én pl. mindig mindent apukámnak mondtam/mondok el, és igencsak morcos lennék, ha ő továbbadná az anyukámnak, mert
1. ÉN akarom eldönteni, mit kinek mondok el
2. ha úgy döntök, hogy elmondom anyunak is, akkor azt ÉN akarom megtenni.
De jó, hogy ilyen őszinte hozzád a lányod!
Ne élj vissza a bizalmával semmiképp, szerintem is vele beszéld meg, hogy mit szólna hozzá, ha elmondanátok apának is.
Most egy kicsit irigy vagyok! :) remélem, én is ilyen jól fogom tudni nevelni a lányom! csak így tovább!
egy apának miért ne kéne tudnia erről?
én mindkét szülőmmel őszinte vagyok minden helyzetben, anno együtt ültettem le őket, hogy anya, apa, le szeretnék feküdni a barátommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!