Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ezt elmondanátok az apának?

Ti ezt elmondanátok az apának?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lányunk a férjemmel , aki elmondta nekem, hogy le szeretne már feküdni a barátjával. Természetesen mindent megbeszéltünk, nagyon felelősségteljes lány , örülök annak is , hogy szólt nekem.

A kérdés az lenne, hogy ti ezt elmondanátok a férjeteknek? Végül is az ő lánya is és bár eléggé olyan dolog, amiről egy apának nem biztos, hogy tudnia kéne, de nem tudom.. szerintetek?

2013. jún. 28. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélném a lányommal, hogy ő mit szeretne, elmondjam-e...
2013. jún. 28. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én megbeszélném a lánnyal, mit szólna hozzá, ha az édesapja is tudna róla. Ha nem akarja, nem mondanám el.

Nekem is ekkora a lányom, jelen pillanatban azt mondom, a vele való bizalmas, jó kapcsolat most fontosabb, mint némi titkolózás a férjem előtt (róla meg tudom,ha később megtudja, nem veszi majd rossz néven, miért nem volt beavatva, tudni fogja, hogy mi valami miatt így döntöttünk és kész.

2013. jún. 28. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen ő tudja, hogy kinek akarja elmondani. Senkinek sem lenne kötelessége, neked sem.

Ha megsérted a bizalmát, többet nem fog elmondani semmit, az tuti.

Ki tudja, lehet, hogy az apjának is elmondta, ő maga, akár már előtted.

Én pl. mindig mindent apukámnak mondtam/mondok el, és igencsak morcos lennék, ha ő továbbadná az anyukámnak, mert

1. ÉN akarom eldönteni, mit kinek mondok el

2. ha úgy döntök, hogy elmondom anyunak is, akkor azt ÉN akarom megtenni.

2013. jún. 28. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy ilyen őszinte hozzád a lányod!

Ne élj vissza a bizalmával semmiképp, szerintem is vele beszéld meg, hogy mit szólna hozzá, ha elmondanátok apának is.

Most egy kicsit irigy vagyok! :) remélem, én is ilyen jól fogom tudni nevelni a lányom! csak így tovább!

2013. jún. 28. 11:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Megfogom tőle kérdezni mit szólna hozzá , én sem örültem volna gyerekként ha valaki tovább adja a személyes dolgaimat, szóval mindenféleképpen kikérem először az ő véleményét is.
2013. jún. 28. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Én biztos,hogy nem,nem véletlenül hozzád fordult...ha annyira elakarná neki mondani,neki is mondta volna nem csak neked,örülj,hogy ekkora a bizalma feléd!
2013. jún. 28. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki!
2013. jún. 28. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Döntse le a lányod, hogy elmondja-e az apukájának, vagy sem. Te ne mondd el!
2013. jún. 28. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

egy apának miért ne kéne tudnia erről?

én mindkét szülőmmel őszinte vagyok minden helyzetben, anno együtt ültettem le őket, hogy anya, apa, le szeretnék feküdni a barátommal...

2013. jún. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!