Miért mondja ezt mindenki?
Figyelt kérdés
13 évesen miért ne lehetne valakinek pasija? miért ne lehetne 13 évesen szerelmes.. nemértem. nekem van barátom,16 éves fiú és nagyon szeretem..2013. jan. 6. 21:50
1/15 anonim válasza:
Nem az hogy nem lehet csak szokatlan.Nem lehet biztos az ember ilyenkor hogy a gyerek "a szerelmet" érzi mert ilyen fiatalon össze lehet keverni.No meg itt sokat számít az a három év is nagy különbség.Biztos hogy az a fiú is szeret úgy mint te?
2/15 A kérdező kommentje:
igen biztos..tett értem olyanokat amiből letudom vonni hogy szeret. és másból is tudom. én is szeretem és ő is szeretem engem
2013. jan. 6. 21:57
3/15 A kérdező kommentje:
és szerintem nem nagy hanem pont jó mert az én korom beli fiúk éretlenek és a 13 éves lány kb ugyan azon a szinten van mint a 16 éves fiú
2013. jan. 6. 21:58
4/15 anonim válasza:
13 évesen jöttem ösze a párommal és most vagyok 16 3 éve vagyunk együtt és be csuszott egy kis bébink is a tiltások minden ellenére együtt vagyunk boldogságban, szeretetben.
5/15 anonim válasza:
szerintem egy 16 éves fiu sokkal többet akar, mint egy 13 éves lány , egy 13 éves lánynak hát bocsánat de még " játszani kéne, és barátnőzni" lehet , hogy érettebb a koránál de attól még mindig gyerek még csak nem is tini. Azért nem "lehet" mert egy 13 éves lány azt hiszi ,hogy nagy lány amikor nem és nem tudja milyen veszélyekkel jár a " felnőttesdi" .
6/15 anonim válasza:
Erre már nem tudok mit mondani. Kisfiúk kislányokkal. Undorító.
7/15 anonim válasza:
Timike (a 4-es válaszoló) a tökéletes példa, hogy miért nem kell egy 13 éves kislánynak barát. Ha érett, ha nem. Én is voltam annyi idősen szerelmes, de ténylegesen csak 15-16 éves koromban éreztem azt, hogy tudnék és mit kezdeni azzal, hogyha lenne barátom. Pedig előtte is bőszen hangoztattam.
8/15 anonim válasza:
Mert 13 évesen még nem vagy elég érett egy kapcsolathoz. Az más, hogy csinálod. Én is sokmindent csináltam, amiről fogalmam sem volt. Majd évek múlva megérzed a különbséget a mostani és a későbbi kapcsolatod között. Teljesen felesleges ilyen korban ez még. Lehetsz "szerelmes', álmodozz, stb. De kapcsolatba belefogni akkor érdemes, ha tudod is, hogy milyen ember vagy, és azt is, hogy kit keresel magad mellé. Akivel most jársz csak mellédsodródott. Aztán majd elsodródik. Ez nem választás, csak szerencse kérdése. Kegyetlenül hangzik tudom, de így van. Azzal meg nem dicsekednék a válaszadó helyében, hogy ha már anyni esze volt, hogy pasizzon, annyi nem, hogy védekezzen is. A tiniterhesség akkor sem tiszteletreméltó, ha megtartják és kihozzák a legjobbat a helyzetből. Sok helyen probléma van, ha ez megtörténhet, és tökéletes ellenpélda, hogy nem kellene csinálni ezt. Most már sokat nem tehetsz, de azért nem mondanám, hogy követendő példa az életed!
9/15 anonim válasza:
A fiú majd elhagy egy olyan lányért, aki nyújtani is tud neki valamit egy kapcsolatban. Ezért nem kell kislány korban "pasizni", mert aztán ők vannak a legjobban felháborodva, ha pofára esnek.
10/15 anonim válasza:
mert 13 sőt 15 évesen sem kell komoly kapcsolat,éretlenek a gyerekek hozzá,mind lelkileg,mint értelmileg,arról nem is beszélve hogy a "szerelem" legalábbis amit annak hisztek közel sincs a szerelemhez,és nincs is baj ezzel amíg a kislányok nem akarnak sokkal idősebb fiúkkal járni pettingelni,együtt aludni és lefeküdni velük.
Az hogy van egy barátod,akinek fogod a kezét,suliba találkoztok,együtt tanultok,elmentek moziba,van szájra puszi az nem gond. a gond az,hogy egy 16-17-18 éves többre vágyik ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!