Miért mondja ezt mindenki?
kedves utolsó!
Attól,hogy 13 éves taknyosként,te már szexeltél és azt hitted érett vagy,még nem kell kislányokat biztatni ilyenre.Szerintem ne osztogass tanácsokat,a helyedben nem lennék magamra büszke.Az ilyenek,mint te mindig barom büszkék magukra,hogy még a mellük sem fejlődött ki teljesen már dugtak,és ezek után gyerekeknek adnak tanácsot,meg biztatják őket olyan dolgokra ami nem való még nekik,meg hogy adjon az anyuka 15 éves gyerekének óvszert,keféljen csak nyugodtan,egyre betegebb a világ de főleg azért,mert van pár aberrált ember aki szót kap,és a sok naiv el is hiszi nekik,hogy az a normális amit Ők mondanak. meg stb.
Hát nem tudom.
Magamból kiindulva, nekem még 13 évesen tuti nem lett volna való egy pasi. Befolyásolható, hiszékeny és éretlen voltam... szóval annyira gyerek még. Ráadásul a szerelem is teljesen más fogalom volt számomra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!