Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért mondja ezt mindenki?

Miért mondja ezt mindenki?

Figyelt kérdés
13 évesen miért ne lehetne valakinek pasija? miért ne lehetne 13 évesen szerelmes.. nemértem. nekem van barátom,16 éves fiú és nagyon szeretem..
2013. jan. 6. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

kedves utolsó!

Attól,hogy 13 éves taknyosként,te már szexeltél és azt hitted érett vagy,még nem kell kislányokat biztatni ilyenre.Szerintem ne osztogass tanácsokat,a helyedben nem lennék magamra büszke.Az ilyenek,mint te mindig barom büszkék magukra,hogy még a mellük sem fejlődött ki teljesen már dugtak,és ezek után gyerekeknek adnak tanácsot,meg biztatják őket olyan dolgokra ami nem való még nekik,meg hogy adjon az anyuka 15 éves gyerekének óvszert,keféljen csak nyugodtan,egyre betegebb a világ de főleg azért,mert van pár aberrált ember aki szót kap,és a sok naiv el is hiszi nekik,hogy az a normális amit Ők mondanak. meg stb.

2013. jan. 7. 14:47
 12/15 A kérdező kommentje:
képzeld.. én még szűz akarok maradni legalább 3 évig és az is leszek.. ő pedig megérti hogy még nem akarom és megvárja ;) szóval kedves utolsó ez pont nem igy van ahogy elmondod.. legalábbis nálam
2013. jan. 7. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Magamból kiindulva, nekem még 13 évesen tuti nem lett volna való egy pasi. Befolyásolható, hiszékeny és éretlen voltam... szóval annyira gyerek még. Ráadásul a szerelem is teljesen más fogalom volt számomra.

17/L

2013. jan. 7. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell általánosítani...és nem biztatok (bár a kommentem eltűnt) csak véleményt nyilvánítok!! ÉS igenis szerelem volt ...és láss csodát nem lettem k**** és 13 évesen taknyos se voltam hozzá csakugy elárulom!! NEm bántam meg!! Már mással vagyok igaz de vele 6 évig együtt voltam!!
2013. jan. 7. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Most 15 vagyok 1 évig együtt voltunk és én végig szűz maradtam :) !! És még most is az vagyok legalább 1-2 évig.
2014. aug. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!