Sztár szeretnék lenni mindenki kicsúfol de én
megmutatom?!
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom TÉNYLEG sztár akarok lenni ezalatt : Ének Tánc Szinészet..stb a lényeg : még énekkarrol is kirúgtak az mert rossz hangom volt.. Ez másodikban volt alsóban. anyira bántott a dolog hetekig bõgtem ! negyedikben ujra jelentkeztem akkor visszavettek volt egy éneklõs elõadás a suliban háttér énekes voltam..mindig egy csaj énekelt minden fõszerepet..na de ez semmi ! oda jott hozzám az énektanár hogy malyd ha elkezdõdik énekeljek hallkan... A POFÁM LESZAKADT! már csak azért is a könnyeimet visszafolytva teli torokbol énekeltem ... 4.kes voltam ... és de a legfontossab az hogy : MÁR FELLTUDOK ÁLLNI!!! mióta hallottam Hayato sama énekét az uta no prince sama.bol.. ő a példaképem lett !! elképesztően gyönyörű hangja van... mindig meg hallgatom a My sweetest love cimű dalát... anyira gyönyörű hangja van hogy mindig eszembe juttatja az álmom...
:D köszönöm, a mai vidámság megvolt. "Celeb" még bőven lehetsz, azt a szintet megütöd...azért ne hanyagold el az iskolát, mert a helyesírásod egyenesen katasztrófa.
De azért remélem ez kamu...
2014. ápr. 8. 21:25
3/44 anonim válasza:
Sok mindennel találkoztam már itt gyakorikérdéseken,de ez túltesz mindegyiken. Erre nem tudok mit mondani,tényleg. Jelenleg még azt sem tudom,hogy sírjak vagy nevessek.
2014. ápr. 8. 21:26
4/44 anonim válasza:
Azthittem már rég kitiltottak az oldalról...
2014. ápr. 8. 21:26
5/44 anonim válasza:
hú, de szégyellni fogod magad pár év múlva, istenem :D
2014. ápr. 8. 21:27
6/44 anonim válasza:
Kicsi szívem, nem akarlak megbántani de ezt sürgősen felejtsd el! Csak égeted magad. Nincs hangod! Egyszerűen így születtél ebbe bele kell törődni. Nagyon sok embernek nincs jó hangja sajnos ez van. A tánctudásod sem jobb de az legalább fejleszthető ha beiratkozol valami tánccsoportba vagy nem tudom. De az interneten ilyet közzé tenni..... Nincsnek neked szüleid vagy mi?!
7/44 anonim válasza:
szerintem első lépésként tanulj meg helyesen írni.
8/44 anonim válasza:
Ilyet jót régóta nem nevettem! :D Egyébként, jó tanácsként, hallgasd meg az eredeti dalt és nézd meg a koreográfiát is. Az énektanár nem véletlenül rakott ki. Durva leszek, de tényleg nincs semmi hangod. Részegen, karaoke bárban még elmegy, de ezzel te nem fogod megkeresni a kenyered. Ahogy a tánccal sem.
9/44 anonim válasza:
Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, de egyik sem neked való. Ritmusérzéked semmi, hangod szintén. Ha szeretsz táncolni iratkozz be valami tánc szakkörre, az éneklést pedig hagyd meg a tus alá.
10/44 anonim válasza:
Nem kamu, már többször kiírta ezt.... komolyan gondolja szegényke :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!